Voetbalshirts van de Engelse Premier League

Liverpool, Arsenal, Chelsea, Manchester United, Manchester City, Tottenham Hotspur enz. Steun je favoriete Premier League-team met ons uitgebreide assortiment voetbalshirts, jacks en trainingspakken. Ontdek een grote keuze aan accessoires in de kleuren van de grote Engelse voetbalclubs op sportisgood.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een heel universum gewijd aan de Premier League: shirts, trainingskleren, accessoires

Als u een fan bent van de Premier League en de grootste clubs zoals Liverpool, Chelsea, Manchester City, Arsenal, of anderen, vindt u alle voetbal- en supportersartikelen die u nodig hebt op één plek op sportisgood. Om uw favoriete club te steunen, vindt u bij ons een ruime keuze aan voetbalshirts, trainingskleding en accessoires van de beste merken tegen de scherpste prijzen. Alle grote merken zoals adidas, Nike, Puma zijn vertegenwoordigd in onze online winkel om aan uw verwachtingen op het gebied van kwaliteit te voldoen. Draag de kleuren van je favoriete team op en naast het veld dankzij ons ruime assortiment t-shirts, sweatshirts, jacks en pakken. Om je van top tot teen uit te rusten, bieden we je ook verschillende Premier League-accessoires aan, zoals: ballen, sjaals, petten, maskers, sokken, handschoenen, scheenbeschermers, rugzakken...

Premier League: het meest populaire voetbalkampioenschap

De Engelse Premier League is de belangrijkste competitie tussen de 20 beste Engelse voetbalclubs. De competitie werd in 1888 door de Engelse voetbalbond opgericht als de Football League, die in 1992 haar naam veranderde in de Premier League. Sinds de eerste editie zijn 24 clubs erin geslaagd de titel van Engels kampioen te behalen. Tot de meest succesvolle clubs behoren Manchester United, dat 20 titels heeft gewonnen, gevolgd door Liverpool met 19 titels, en Arsenal dat 13 keer kampioen is geweest.

Met naar schatting 4,7 miljard toeschouwers per seizoen is de Premier League een van de meest bekeken voetbalcompetities ter wereld. Voetbalfans zijn bijzonder dol op deze prestigieuze competitie, waar fysieke intensiteit en het mooie spel altijd aanwezig zijn.

Premier League shirts van uw favoriete team

Heeft u een voetbalshirt nodig om uw passie te tonen? In onze online winkel sportisgood bieden wij u een breed scala aan Premier League shirts tegen onklopbare prijzen om uw team te vertegenwoordigen. Hier vindt u authentieke jerseys van alle topclubs uit de Engelse Premier League: Liverpool jersey, Arsenal jersey, Manchester United jersey, Manchester City jersey, Chelsea jersey, Tottenham Hotspur jersey en nog veel meer. Ben jij een fan van Mo Salah? Bekijk onze selectie om de voetbalartikelen te vinden die het beste bij u passen: Nike Liverpool thuistrui, Liverpool kindertrui, Liverpool kids kit...

Trainingspakken en tenues om je passie voor het Engelse voetbal te laten zien

Als u op zoek bent naar comfortabele en goedkope voetbalkleding om uw favoriete Premier League-club te steunen. Ons team heeft speciaal voor jou een compleet assortiment Nike, adidas en Puma trainingspakken en tenues geselecteerd om je te voorzien van de beste voetbalproducten tegen onverslaanbare prijzen. Deze merksportkleding, gemaakt van technische materialen, is ontworpen om u veel comfort te bieden tijdens uw sportactiviteiten, maar ook in het dagelijks leven.

Jacks in de kleuren van je favoriete Engelse club

Om de outfit van de perfecte fan compleet te maken, kunt u overwegen voetbaljacks in de kleuren van uw favoriete Engelse club toe te voegen. Voor koelere dagen kies je voor een lichtgewicht, ademende stof zoals het Nike Chelsea Strike 2020/21 jack. Met zijn zachte materiaal en slanke pasvorm is dit sportjack ontworpen om bewegingsvrijheid te garanderen. Als de temperatuur daalt, houdt een model met capuchon zoals het Manchester City Evostripe jack van Puma u warm terwijl het uw ledematen beschermt.

Een geweldige keuze aan Premier League trainingskleding

Op zoek naar trainingsmateriaal om je voetbalvaardigheden te verbeteren? Train zoals de grote voetbalsterren Sergio Aguero of Kevin De Bruyne met onze ruime keuze aan Premier League-trainingskleding: trainingsshirts, trainingsbroeken, shorts, trainingsbroeken, trainingsbovenstukken. Vind hier de Liverpool trainingsbroek getekend door Nike die een maximum aan comfort biedt met het Dri-Fit anti-transpiratie stof ontwerp. Voor de bovenzijde van uw outfit kunt u kiezen voor een trainingsshirt van hetzelfde merk met een nauwsluitende pasvorm voor een beter gevoel.

Een brede selectie van Premier League accessoires

Als je fan bent van de Engelse voetbalcompetitie, vind je bij sportisgood alle accessoires van de Premier League die je nodig hebt op één plek: petjes, mutsen, sjaals, sokken, scheenbeschermers, ballen... Om je voetbaluitrusting mee naar het trainingsveld te nemen, hebben we ook een ruim assortiment rugzakken in de kleuren van je favoriete team: Arsenal, Liverpool, Manchester United...