Alle artikelen van de Olive and Tom Football collectie tegen gereduceerde prijzen!

Fan van de manga en anime Olive en Tom? Bij Sport is goed vindt u alle officiële voetbaltenues van de teams uit deze Japanse animatieserie die de jaren 80 kenmerkte: T-shirts, jacks, shorts en petten met een lifestyle trend. Zij worden gemaakt door het merk Okawa Sport en tegen lage prijzen aangeboden.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Olive en Tom, een fenomenale manga uit de jaren '80 met wereldwijd succes


Olive en Tom, oorspronkelijk genaamd "Captain Tsubasa", is de meest populaire voetbal manga op de planeet. Het werd uitgezonden vanaf 1983 en duurde meer dan 200 afleveringen, waarmee het een van de allereerste anime series over voetbal was. Het is er ook in geslaagd een van de beroemdste manga's van de jaren tachtig te worden, zowel in Japan, Europa als de rest van de wereld. Zowel volwassenen als kinderen wachtten elke dag hartstochtelijk voor de TV op een aflevering van deze cultserie. Het schijnt dat internationale beroemdheden zoals Zinedine Zidane, Alessandro Del Piero en Fernando Torres er in hun jeugd van hielden en hen aanmoedigden om hun techniek te perfectioneren. En vandaag de dag is zijn populariteit nooit afgenomen. Een sportkledingmerk, Okawa Sport, biedt fans merchandise rechtstreeks uit de serie, zoals de truien van de fictieve teams in de tekenfilm. Olive et Tom vertelt het verhaal van een jonge jongen, Olivier Atton, een voetbalwonder die ervan droomt wereldkampioen te worden.

Innemende personages, avonturen en epische voetbalwedstrijden

Olivier Atton (Tsubasa Ozora in de oorspronkelijke versie) is de held van de serie. Hij is een jonge jongen met een passie voor voetbal, wiens droom het is de beste voetballer ter wereld te worden. Als hij van school of thuis komt, houdt hij altijd een bal vast en traint hij onophoudelijk om zijn droom te bereiken. Aan de andere kant is Thomas Price (Genzô Wakabayashi) een andere speler die ook beroemd is. Hij speelt de rol van doelman en slaagt erin het overgrote deel van de schoten gedurende de serie te stoppen. Aan het begin van het avontuur zijn de twee personages rivalen: Olivier zit in het schoolteam van New Pie en Thomas zit in het schoolteam van Saint Francis. Maar ze worden vrienden wanneer ze herenigd worden in hetzelfde team, het Nieuwe Team. Hij is te herkennen aan zijn wit met rode Arsenal-trui in het eerste seizoen, dat in het tweede seizoen snel wordt veranderd in wit met blauw. Naarmate de wedstrijden vorderen, ontmoet Olivier getalenteerde spelers. Hij moet het opnemen tegen vele tegenstanders, zoals Mupett met zijn beroemde marineblauwe trui, Toho met zijn marineblauwe kleur, Hot Dog met zijn groene en gele trui, Flynet... Gelukkig kan hij rekenen op het advies van zijn coach Roberto, een Braziliaanse voetbalster.

Een Olive en Tom collectie voor een streetwear look

Bent u een fan van de beroemde tekenfilm Olive en Tom en op zoek naar producten die van de serie zijn afgeleid ? Okawa Sport ontwikkelt een hele reeks officieel gelicenseerde Olive en Tom teamartikelen. Van Olivier Atton's Newteam tot Mark Landers' Toho of Muppet en de Hotdog van de gebroeders Derrick biedt het merk T-shirts, jacks, shorts en petten. Je vindt ze allemaal in onze lifestyle collectie tegen de beste prijzen. Ideaal als herinnering aan de helden uit uw kindertijd of om aan uw kind te geven. Deze kleding is uiterst getrouw aan het ontwerp van de officiële truien die door de personages uit de serie worden gedragen. Ze vallen op door hun kwaliteitsontwerp en duurzaamheid. Ze combineren mode en sport en hebben een streetwear-stijl die perfect is om een sportief tintje aan uw dagelijkse look te geven. U kunt ook voetballen of trainen met de shirts van Olive en Tom. Gemaakt van lichtgewicht stof, garanderen ze comfort en prestaties op het veld. Je zult je voelen als je favoriete personages en hun stijl. Een beetje training en je hebt ook hun talent !

Een breed scala aan officiële Olive en Tom voetbaltenues en accessoires

De Japanse animatieserie Olive en Tom komt tot leven met de officieel gelicenseerde collectie van het merk Okawa Sport. Vind in onze selectie een breed scala van outfits van alle teams om de grote wedstrijden van de anime te herbeleven met je vrienden. Onze producten zijn verkrijgbaar voor alle leeftijden en maten om zowel volwassenen als kinderen te plezieren. Ze zijn comfortabel en bestendig om zich aan te passen aan uw wedstrijden of trainingen. Als je een fan bent van Olivier en zijn team, kun je het Newteam 1 of 2 junior t-shirt en short kopen om een teamshirt samen te stellen. Als u de Derrick-tweeling en hun helse katapulttechniek bewondert, is de Hotdog-trui (seizoen 2) perfect voor u. Er is ook een ruime keuze aan teamjacks van Olive en Tom, zodat u uw favoriete team kunt kiezen: New Team, Flynet of Hotdog. En als u traint of in de zon bent, vergeet dan niet de Toho-petten te kiezen.