Schoenen van running adidas

adidas is een iconisch merk op het gebied van damessportschoenen , met name running. Hier vind je alledamesschoenen van running adidas .

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De beste hardloopschoenen adidas voor dames

Al tientallen jaren staat adidas, de Duitse sportartikelengigant, bovenaan de lijst van sportschoenenfabrikanten wereldwijd. Het iconische merk met de drie strepen heeft zijn stempel gedrukt op het gebied van hardloopschoenen en onderscheidde zich in bijna elke sport. Met adidas, dat een breed assortiment kwaliteitsschoenen biedt, kan het kiezen van het juiste model een ingewikkelde taak zijn.

Hardloopschoenen adidas Adizero voor dames

In het hart van het assortiment running adidas damesschoenen valt de Adizero collectie op door zijn populariteit bij hardlopers. De modellen Adizero Pro , Adizero Boston en Adizero Adios behoren tot de populairste hardloopschoenen.

Hardloopmodel adidas Adizero Adios Pro

running Tot nu toe is deAdizero Adios Pro de meest rapide trainer in het adidas assortiment, met geavanceerde technologie. Hij is voorzien van een carbonplaat voor een vlucht bij elke stap en een zool die BOOST- en LIGHTSTRIKE-technologieën combineert, wat uitzonderlijke prestaties biedt voor ervaren hardlopers of degenen die zichzelf tot het uiterste willen drijven. Dit isadidas 's meest rapide crosscountryschoen voor dames, ontworpen voor een propulsion en soepele overgang dankzij een energiek bovenwerk en een ontwerp dat is geoptimaliseerd voorimpulsion.

running adidas Adizero Boston schoenen

DeAdizero Boston, bijna net zo beroemd als zijn grote zus, is een andere referentie onder de vrouwelijke adidas loopschoenen, nu in zijn 11e editie. Deze lichtgewicht trainer is speciaal ontworpen voor marathonlopers en biedt uitstekende ondersteuning en comfort dankzij het soepele mesh en herziene bovenwerk, zonder afbreuk te doen aan de demping.

Schoenen adidas Adizero Adios

DeAdizero Adios, een belangrijk element in het Adizero assortiment, onderscheidt zich alsadidas's best presterende wegschoen, met een carbon plaat en Energy Rods voor optimale ondersteuning en energieteruggave, wat zorgt voor comfort over meerdere kilometers. Hij is ontworpen om superieure ventilatie en uitstekende ondersteuning te bieden dankzij het innovatieve vetersysteem.

adidas Ultraboost voor dames

De in 2015 gelanceerdeadidas Ultraboost heeft zich al snel gevestigd als iconisch model, met meer dan 20 versies in zeven jaar, waaronder deUltraboost 22 als vlaggenschipmodel. DeUltraboost 22 combineert technologie en stijl en is ontwikkeld in samenwerking met het Amerikaanse laboratorium in het internationale ruimtestation. Hij biedt het beste comfort en energierendement op de markt.

adidas Solar damesschoenen

De in 2018 geïntroduceerde adidas Solar schoenen, verkrijgbaar in Solar Boost, Solar Drive en Solar Glide, hebben snel naam gemaakt nom. De Solar Boost, gewaardeerd om zijn comfort, combineert verschillende technologieën voor stabiliteit, demping en grip, ideaal voor zowel marathons als 10 km.

Hardloopschoenen adidas FocusBreathein

De FocusBreathein, gelanceerd in 2020, richt zich op het comfort en het welzijn van hardlopers en biedt een ideale optie voor wie voor het eerst gaat hardlopen.

adidas SL20 schoenen

De SL20, ontworpen voor snelheid en comfort dankzij het lichte gewicht, is perfect voor een neutrale of universele pas, geschikt voor korte loopjes en snelle trainingen, met bijzondere aandacht voor lichtheid en prestaties.