Schoenen van running Mizuno

Vind alledamesschoenen van running Mizuno .

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

running Mizuno schoenen bij uitstek

Sinds enkele jaren heeft Mizuno zich gevestigd als een belangrijke speler in de productie van sportschoenen, met name dankzij de sterke aanwezigheid in de wereld van running gedurende tientallen jaren. Dankzij een succesvolle mix van technologie en innovatie biedt Mizuno nu een reeks iconische running modellen, ontworpen om aan al je behoeften te voldoen. Om je te helpen bij je keuze, hebben we elk model getest, zodat je de ideale Mizuno schoen voor je wegwedstrijden kunt vinden.

Mizuno schoen Wave Rider

Een van de meest iconische modellen van de Japanse fabrikant, de Mizuno Wave Rider schoen, gelanceerd in 1997, is geëvolueerd met behoud van een perfecte balans tussen comfort, schokabsorptie en reactievermogen. Of het nu gaat om 10 km hardlopen, een halve marathon of zelfs een marathon, de Wave Rider onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid, hoewel hij vooral geschikt is voor lopers met een universele of neutrale pas.

Mizuno Waveknit schoen

De Mizuno Waveknit wordt beschouwd als de geventileerde, comfortabelere versie van de Wave Rider en wordt gekenmerkt door een bovenwerk van gebreid mesh, dat zich uitzonderlijk goed aanpast aan de voet van de loper. Deze schoen is ideaal voor warmere seizoenen en biedt ook een uitstekend ademend vermogen.

Mizuno Wave schoen Sky

Mizuno blijft de grenzen van innovatie verleggen met de release van de Wave Sky 5 en Wave Sky 6 modellen, die het ultieme in comfort beloven op running. Dankzij Mizuno Foam Wave technologie, een evolutie van de beroemde Wave plaat, bieden deze schoenen ongekende schokabsorptie en opmerkelijke stabiliteit, mede dankzij memory foam.

Mizuno Wave Skyrise

Altijd in de voorhoede van de technologie, lanceerde Mizuno eind 2019 het Mizuno Wave Skyrise assortiment, dat innovatie en prestaties voor lange afstanden combineert. Dit assortiment is voorzien van de integratie van Foamwave- en XPOP-technologieën en garandeert een onvergetelijke hardloopervaring voor wie op zoek is naar het allerbeste op het gebied van comfort en technologie.