Padel: Schoenen, Kleding en Rackets

Of je nu een beginner bent of een ervaren speler, op onze website vind je peddelmateriaal aan de beste prijzen! Wij bieden u rackets, schoenen, tassen en ballen van hoge kwaliteit van Dunlop, Asics, adidas, Yonex en Joma.

Wat je moet weten en wat je moet hebben om padel te spelen

We wilden u een korte samenvatting geven van wat padel is en welke soorten producten u op deze pagina kunt vinden.

Wat is padel?

Padel is een van tennis afgeleide sport die de laatste jaren erg populair is geworden. Het wordt gespeeld in dubbelspel op een kleinere baan, omgeven door muren voor binnenvelden en hekken voor buitenvelden, en hanteert alle regels van tennis tot en met het tellen van punten en sets, behalve één: de ballen kunnen worden gespeeld nadat ze tegen de muren of hekken zijn gestuiterd, zoals bij squash. De ballen hebben een iets lagere druk dan tennisballen om betere speeleigenschappen te bieden in een beperkte ruimte. En natuurlijk vereist het heel andere rackets: kleiner, lichter, voller en compacter. Wat schoenen betreft, heb je zowelindoor als outdoor schoenen nodig die je comfort, stabiliteit en explosiviteit bieden. Wij hebben een inventaris samengesteld van producten van topmerken alsAsics, adidas, Yonex, Bullpadel, Dunlop en Joma die alle liefhebbers, man of vrouw, zullen aanspreken.

Onze peddelrackets van de beste merken tegen de beste prijzen

Wij hebben ervoor gekozen u het Asics Control Balance Padelracket , een van de meest populaire modellen op de markt, aan te bieden tegen een onklopbare prijs.

Het racket is gemaakt van carbon en vezels, wat een optimale lichtheid en een beter balgevoel garandeert. De ronde vorm zorgt voor een perfecte balans voor maximale controle en precisie. Het ergonomische handvat met een zachte coating biedt een uitstekende grip voor betere prestaties en meer comfort.

Peddelballen

Ideaal voor zowel profs als amateurs, deze ballen zijn verkrijgbaar in een tube van 3. Ontworpen met de grootste zorg doorDunlop, een referentie in het veld, ze combineren een kern en een premium synthetisch vilt om een uitzonderlijke speelkwaliteit te bieden. Ze zijn goedgekeurd door de Internationale Padel Federatie en zijn geschikt voor zowel training als competitie.

Binnen- en buitenschoenen voor padel

Wij hebben een ruime keuze aan binnen- en buitenschoenen, geselecteerd op basis van de eigenschappen die nodig zijn voor het spelen van padel. Wij geven u graag een overzicht van de beste paren om u te helpen de juiste keuze te maken.

Als u op zoek bent naar indoorschoenen , raden wij u deAsics Gel-Beyond Mt 6 aan. Deze schoenen zijn ontworpen voor indoorsporters die op zoek zijn naar comfort en balans en bieden een perfecte pasvorm dankzij deGEL-BEYONDTM MT-technologie. De mesh voering zorgt niet alleen voor betere ventilatie, maar ook voor meer stabiliteit bij de voorvoet en de enkel. Andere kenmerken zijnFLYTEFOAMTMPropel in de tussenzool voor explosieve starts en soepele bewegingen, GELTM voor uitstekende demping en TRUSSICTMvoor extra ondersteuning en bescherming tegen verdraaien. Ze zijn verkrijgbaar in een model met lage schacht, lichter en flexibeler. Andere paren zoals deAsics Gel-Padel Exclusive 5 SG en meerzijn ook beschikbaar voor comfortabele en efficiënte indoor trainingen. Er zijn ook damesversies van deze modellen en andere interessante series zoals deAsics Padel Lima Ff.

Voor buitenspelen kun je kiezen voor deDunlop tfw light 2 tennisschoenen. Deze schoenen bieden een stevige grip op de grond en hebben non-marking zolen waarmee u zich beter kunt bewegen. Gemaakt van uitzonderlijk robuuste technische materialen, bieden ze een uitstekende slijtvastheid en duurzaamheid.

Peddelaarsschoenen voor kinderen

Laat uw kind kennismaken met paddle tennis met een van onze indoorschoenen voor kinderen. Wij vestigen uw aandacht op deCOURT SLIDETM CLAY GS. Ontworpen om zich aan te passen aan groeiende voeten, hebben ze zeer zachte EVA-middenzolen en inlegzolen, die een uitstekende demping en een zacht gevoel garanderen gedurende hun hele inspanning. Dit wordt aangevuld met DURATEXTM inlegzolen met een Full Strobel pasvorm voor extra comfort, stabiliteit en beweging op topniveau.

Ruime en gemakkelijk mee te nemen tassen en bagage

Voor al uw reisbehoeften bieden wij u de paletero elite paddle bag. Met een versterkt vak voor rackets, biedt het u een grote opslagruimte met andere vakken waarin ukorte broeken en allerlei soorten textiel, hoofdbanden, schoenen, polsbandjes, waterflessen en beschermende sets kunt opbergen. U vindt al deze producten op onze website tegen aantrekkelijke prijzen. U kunt ook kiezen voor de BullPadel BPB-19007, met een capaciteit van 48x33x23 cm.