Alle Joma Voetbalschoenen aan de beste prijzen

Voetbal spelen zonder de juiste schoenen lijkt een beetje ingewikkeld ! Vind Joma Voetbalschoenen gebruikt door beroemde spelers zoals Martin Vázquez ! Vind de schoenplaatjes die de reputatie van het merk hebben gemaakt onder de Propulsion, Aguila en Turf gamma's !

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hoge kwaliteit schoenen!


Of ze nu amateur of prof zijn, voetballers hebben kwaliteitsschoenen nodig om te kunnen presteren! Daarom heeft het merk Joma er alles aan gedaan om hen modellen aan te bieden die aan hun eisen voldoen ! Propulsion, Aguila of Turf, elk paar voldoet aan een specifieke behoefte ! Naast hun onbetwistbare kwaliteit, zijn deze producten verkrijgbaar tegen verlaagde prijzen !

Joma en voetbal, een winnende formule


Een merk dat naar de top is gestegen


Joma is opgericht in 1965 ! Drie jaar na zijn oprichting betrad het Spaanse merk de markt voor sportschoenen. Later besloot het zich te specialiseren in voetbal ! In de jaren 90 veroorzaakte Joma een wereldwijde revolutie op de markt voor voetbalschoenen door een verscheidenheid aan kleuren te introduceren! In die tijd was zwart in de mode en iedereen was verbaasd om spelers als Fernando Morientes rode schoenen te zien dragen op het veld. Dit was ook het geval met de witte paren van Alfonso Pérez ! Vandaag is het merk zeer actief en behoort het tot de belangrijkste merken ter wereld, naast reuzen als Adidas en Nike !

Joma Propulsion in een paar woorden


Het Propulsion-gamma werd in 2014 gelanceerd ter gelegenheid van het wereldkampioenschap voetbal! In 2016 is hij verbeterd om lichter te zijn en te kunnen concurreren met het X16-model van adidas. De veranderingen zijn vooral in de bovenste ! Het bovendeel bestaat uit één stuk en is gemaakt van zeer lichte microvezels ! De Propulsion reeks omvat verschillende modellen zoals de Propulsion Lite (top van de reeks) of de Propulsion 3.0 ! Merk op dat de reeks speciaal ontworpen is voor snelheid en controle ! Wil je wat kopen ? Je hebt geluk, want deze producten zijn verkrijgbaar tegen lage prijzen en in verschillende maten !

Alles over de Joma Aguila


De Aguila-reeks is verkrijgbaar in top-, midden- en instapmodellen. De topschoen Aguila Pro is voorzien van kangoeroe-leder op het voorste deel van de schoen. De buitenzool is gemaakt van lichtgewicht materialen die de beweging vergemakkelijken. In het midden van het gamma vinden we de Aguila Gol, de meest klassieke modellen van het merk! Het bovenwerk is gemaakt van ademend leer ! De verbinding tussen het bovendeel en de zool wordt verbeterd dankzij het 360° systeem ! Het gewicht van de speler wordt dus bij elke stap goed verdeeld ! Bovendien heeft het een hielcontrefort dat meer comfort en bescherming biedt.

En hoe zit het met de Joma Turf ?


Deze reeks is aangepast aan de praktijk van Futsal ! In de loop der tijd heeft het merk verbeteringen aangebracht, altijd rekening houdend met de behoeften van de spelers ! Het heeft een multi-spike zool ontworpen voor TURF oppervlakken ! Om de ondersteuning te vergemakkelijken, merken wij de aanwezigheid van flex-lijnen op. Een draaipunt aan de voorkant en aan de hiel vergemakkelijkt richtingsveranderingen ! Onder de modellen vinden we bijvoorbeeld de Joma Top Flex ! Wil je het kopen ? Profiteer van onze speciale prijzen !

Cleats volgens het type ondergrond


Het soort ondergrond is een criterium dat niet verwaarloosd mag worden bij de keuze van schoenplaatjes ! Voor droge grond worden FG gegoten noppen aanbevolen ! Voor vettige ondergronden is het raadzaam SG-noppen te gebruiken, die uit elkaar zijn geplaatst om uitglijden tijdens het spel te voorkomen ! Als de wedstrijd op een synthetische ondergrond wordt gespeeld, kies dan voor AG schoenplaatjes, die je stabiliteit en comfort geven dankzij hun korte, flexibele schoenplaatjes ! Tenslotte is er niets beter dan platte zolen om een goede grip op een binnenplaats te verzekeren, vooral wanneer het een parketvloer is ! Als de wedstrijd daarentegen buiten en dus op een grasmat plaatsvindt, kies dan voor zaalschoenen !