Padelrackets Dunlop

Alle padelrackets Dunlop hier

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Padelrackets Dunlop:

Symbool van geschiedenis en uitmuntendheid Dunlop belichaamt traditie en uitmuntendheid in de sportwereld en is al vele jaren aanwezig in de wereld van tennis en padel. Het merk staat bekend om zijn expertise en onderscheidt zich door padelrackets van topkwaliteit en een verscheidenheid aan accessoires voor het vervoer en de uitrusting van spelers. Dunlop staat synoniem voor kwaliteit en vakmanschap.

Ongeacht het niveau of de techniek, Dunlop rackets voldoen aan de verwachtingen van zowel amateurs als professionals en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ze zijn het resultaat van voortdurende innovatie en hebben hun reputatie in de padelarena verstevigd.

Uitmuntendheid en toegankelijkheid: credo van Dunlop Dunlop biedt een assortiment rackets dat geschikt is voor iedereen, van beginner tot expert. De modellen voor beginners zijn ontworpen om licht en gemakkelijk te hanteren te zijn, met optimale schokabsorptie dankzij schuim met een hoge dichtheid. Hun ronde vorm en brede sweetspot maken het slaan makkelijker en het spel leuker.

Voor professionals biedt Dunlop geavanceerde rackets, waaronder traanvormige modellen die perfect zijn voor spelers met een aanvallende aanpak. De sweet spot is naar boven geplaatst, wat krachtige slagen aanmoedigt. Deze rackets zijn versterkt met carbon voor extra veerkracht en zijn voorzien van technologieën zoals Tri-Clamp, dat trillingen vermindert en duurzaamheid verhoogt.

Met een bijzondere focus op de behoeften van elite concurrenten, blijft Dunlop innoveren. In 2021 koos professional Ramiro Moyano Dunlop voor de World Padel Tour, een bewijs van de internationale reputatie van het merk.

De wereldberoemde kwaliteit van Dunlop rackets Het onderscheidende aspect van Dunlop rackets ligt in hun zorgvuldige ontwerp, met een ruime keuze aan modellen in verschillende kleuren, elegant zonder opzichtig te zijn. Het iconische 'Flying D' logo prijkt in het midden van elk racket, levendig en dominant, terwijl de donkere onderkant met deze signatuur benadrukt.

De rackets hebben enkele grips of gekleurde strepen voor een esthetisch contrast. Dunlop belooft uitzonderlijke prestaties tegen een concurrerende prijs, en is toegewijd aan het ontwikkelen van innovatieve rackets om te voldoen aan de specifieke eisen van padel en het unieke karakter van elke speler.