Padelrackets Head

Alle padelrackets Head hier

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Padelrackets van Head Wereldwijd bekend om zijn immense prestige, onderscheidt Head zich door de superieure kwaliteit en innovations van zijn producten, die een benchmark zijn geworden voor veel topsporters. Dit overzicht erkent haar belangrijke bijdragen aan divers sport, maar richt zich specifiek op haar intrede in de padelwereld.

De Head padelrackets onderscheiden zich door hun uitzonderlijke kwaliteit, met de kenmerkende eigenschappen van het merk in elk model. Ze bieden een sober, overzichtelijk ontwerp, met een dominant centraal logo dat alleen varieert in kleur.

Alpha Pro serie van Head: de ideale balans De Alpha Pro serie van Head, geprezen om zijn uitstekende voordelen, is een van de populairste van het merk. Ondersteund door de beroemde speler Sanyo Gutiérrez, die het Oostenrijkse merk seizoen na seizoen trouw is gebleven, belichaamt deze serie weerstand en duurzaamheid dankzij het gebruik van polymeren met een hoge dichtheid, waardoor het risico op breuken of krassen minimaal is.

Het onderscheidt zich ook door de toepassing van een avant-gardistische technologie die hybride carbon combineert met Graphene 360+, exclusief voor het merk, waardoor de energieoverdracht bij de impact met de bal wordt geoptimaliseerd en de slagen flexibeler en zachter worden. Power Foam, een materiaal dat de slagkracht verhoogt, een geoptimaliseerde sweetspot en een intelligente hals garanderen uitzonderlijke on-court prestaties voor alle typen spelers, waardoor dit racket de ideale keuze is voor veelzijdige atleten.

Delta van Head: meer power en een beter gevoel De rackets in de Delta serie van Head, herkenbaar aan hun ruitvorm, bevatten Head Auxetic technologie, ontworpen om het spelgevoel bij impact te verbeteren. Deze technologie zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de energie, wat het comfort en de precisie van de slagen verbetert.

Met een grote sweet spot voor efficiënt slaan en Extreme Spin textuur om de spin op de bal te verhogen, combineren deze rackets carbon en grafeen in hun structure voor ongekende kracht, terwijl ze een zachte rubberen kern hebben om trillingen te verminderen en elleboogblessures te voorkomen.

De meeste modellen zijn voorzien van het Anti Shock Skin systeem, een speciale coating om de duurzaamheid te verbeteren en te beschermen tegen krassen tijdens regelmatig gebruik. Bovendien past de Smart Bridge, een innovatief halsontwerp, zich aan aan zowel offensieve als defensieve speelstijlen. Dit maakt het aanbod van Head rackets, ontworpen om een ongeëvenaarde speelervaring te bieden, compleet.