Voetbalkeepers bescherming tegen gereduceerde prijzen

Geniet van een brede selectie van voetbal keepersbescherming tegen de beste prijs in uw sportisgood online shop. Verdedig je territorium in de best mogelijke omstandigheden door perfect uitgerust te zijn: scheenbeschermers, beenbeschermers, kniebeschermers, enkelbeschermers, schouderbeschermers, elleboogbeschermers.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Een breed scala aan keepersbescherming

In een contactsport als voetbal is geen enkele positie immuun voor blessures tijdens wedstrijden, ook de doelman niet. Omdat hij wordt blootgesteld aan spelers en hun krachtige schoten, vereist de positie van keeper vaak meer bescherming om zijn kooi veilig te houden.

Om u doeltreffend te beschermen op het veld, zowel tijdens de training als tijdens uw wedstrijden met hoge intensiteit, biedt sportisgood u een breed gamma van hoogwaardige keepersbeschermingen aan tegen een lage prijs: enkelbeschermers, schouderbeschermers, elleboogbeschermers, scheenbeschermers, kniebeschermers. Ontdek in onze onlineshop betrouwbare producten van de beroemdste fabrikanten van sportartikelen: G Form, adidas, Nike, McDavid, of Reusch. Dankzij het ruime gamma beschermende accessoires dat wij aanbieden, vindt u ongetwijfeld de elementen die het best aan uw behoeften beantwoorden om op het veld in alle rust te evolueren.

Kwaliteitsbescherming voor voetbalkeepers

Het feit dat de keeper de speler is die de minste bal aanraakt, betekent niet dat het een ontspannende taak is. Om je lichaam optimaal te beschermen tegen alle schokken tijdens wedstrijden en trainingen, is het belangrijk om je uit te rusten met de juiste beschermende accessoires, ongeacht je niveau.

Hoewel voetbal keepers tenues al beschermende elementen bevatten, kunnen aanvullende items nodig zijn, afhankelijk van uw behoeften en de regels. Ter herinnering, bepaalde scheenbeschermers zijn verplicht voor diegenen die in officiële wedstrijden spelen. Dit is van essentieel belang om het risico op verwondingen zoals blessures of breuken tot een minimum te beperken.

Andere, zoals enkel- en kniebeschermers, zullen u bescherming bieden voor uw gevoelige zones tegen stoten tijdens het spelen. Voor het bovenlichaam hebben sommige spelers met broze gewrichten misschien elleboogbeschermers of schouderbeschermers nodig. Sommige schouderbeschermers zijn ontworpen om gewrichtsblessures te voorkomen en zijn geschikt voor gebruik na schouderblessures.

Al deze voetbal keeperspads zijn natuurlijk verkrijgbaar tegen onverslaanbare prijzen in onze online winkel. Ons team heeft speciaal voor u betrouwbare producten geselecteerd van kwaliteitsmerken zoals Erima, Thuasne of Uhlsport. Het enige wat u hoeft te doen is diegene te kiezen die het best aan uw verwachtingen en eisen voldoet.

Volledige bescherming voor alle behoeften

Scheenbeschermers

Bij sportisgood vindt u zeker een enorme keuze aan scheenbeschermers van hoge kwaliteit voor een lage prijs. Bijvoorbeeld de topmodellen van G-Form, zoals de Pro-S Blade. Het Pro-S Blade heeft een meerlagig ontwerp voor flexibiliteit en bewegingsvrijheid. Hij is zeer licht en heeft speciale kussentjes die zijn ontworpen om alle schokken doeltreffend op te vangen. De mouwen van ademende stof houden je droog en comfortabel tijdens je intensieve inspanningen, en zorgen voor een stabiele ondersteuning. Onze keepersbescherming sectie bevat ook de toonaangevende merken, zoals adidas Predator, Nike Mercurial en Uhlsport Bionikshield.

Kniebeschermers, beenbeschermers en enkelbeschermers

Kniebeschermers zijn een uitstekende manier om uw meest gevoelige lichaamsdelen te beschermen en verstuikingen te voorkomen. Wij bieden u een ruim assortiment kniebeschermers die ontworpen zijn om de stabiliteit van de knie tijdens uw trainingen te versterken, maar ook compressiekniebeschermers om spierkrampen tijdens uw wedstrijden te verminderen. Ontdek ook al onze enkelbandages die een lichte of drukkende steun bieden aan de hiel voor verzwakte gewrichten. Vergeet niet om een legging te dragen om het herstel na de training te bevorderen. Deze accessoires verminderen niet alleen trillingen, maar helpen ook je scheenbeschermer op zijn plaats te houden, zodat je je op de wedstrijd kunt concentreren.

Schouder- en elleboogbeschermers

Elleboogbeschermers voor keepers zijn ontworpen om je gewrichten te beschermen. Gewatteerde elleboogbeschermers, zoals die van het gerenommeerde merk Reusch, bieden u de best mogelijke bescherming om zelfverzekerd te kunnen keepen. In onze online shop vindt u ook modellen die gemaakt zijn van lichtgewicht, ademend materiaal en een comfortabele compressiepasvorm hebben, zoals de Nike Elbow. Om blessures aan het schoudergewricht te voorkomen, hebben wij ook een ruim assortiment schouderbeschermers van lichtgewicht, duurzaam en elastisch materiaal, zoals neopreen.