Apparatuur en materiaal voor uw voetbalclub!

Zoals elke zichzelf respecterende teamsport is voetbal een discipline die het gebruik van betrouwbaar materiaal vereist! Chasubles, kits, balsets, bagage, doelnetten... alles wat een club nodig heeft is in een paar klikken verkrijgbaar op sportisgood!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Materiaal ontworpen voor voetbalclubs

Om te kunnen bestaan en zich op lange termijn te kunnen ontwikkelen, moet een voetbalclub aantrekkelijk zijn door zijn leden optimale trainings- en speelomstandigheden te bieden. Bijgevolg moet zij zich voorzien van het materiaal en de accessoires die nodig zijn voor de opleiding van haar spelers. En dit alles in de beste omstandigheden! Vind betrouwbare apparatuur tegen de beste prijs!

Voetbalproducten van onberispelijke kwaliteit

Complete uitrusting voor voetballers!

Aangezien training de sleutel is tot succes in het voetbal, heeft uw club daarvoor specifieke uitrusting nodig. Voor oefeningen zijnde kopjes ideaal om specifieke gebieden af te bakenen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren om visuele aanwijzingen te geven. De bekers kunnen worden aangevuld met kegels! Perfect om routes te bepalen! Om te werken aan ontspanning en reactiviteit zijn hindernissen essentieel! Voor de ontwikkeling van coördinatie, steun en frequentie isde ritmeschaal het geschikte materiaal! Het zou echter moeilijk zijn voor de coach om de prestaties van zijn spelers te evalueren zonder meetapparatuur zoals stopwatches!

Tot zover de fysieke voorbereiding, maar voor een kleine trainingswedstrijd heb je de juiste uitrusting nodig! Om alleen de ballen, de doelen en de netten tenoemen ! Deze drie producten zijn essentieel voor het beoefenen van voetbal! En om de groepen die op het veld strijden van elkaar te onderscheiden, hebben de spelers kazuifels nodig!

Aangezien contact bij voetbal heel gewoon is, heeft een club EHBO-benodigdheden nodig omin geval van letsel de nodige zorg te verlenen. Om snel een pijn te verzachten na bijvoorbeeld een schok, wordenkoude spray of koude kompressen aanbevolen! Deze verminderen ontstekingen door een verdovend effect!

Vind deze duurzame en resistente clubuitrusting vooreen uitzonderlijke prijs!

Tremblay: een merk dat voldoet aan de behoeften van voetbalclubs

Is uw club op zoek naarkwalitatieve trainingsapparatuur? Tremblay CT biedt een breed scala aan apparatuur om een club als de uwe goed uit te rusten! Te beginnen metde doelen! Voor een efficiënte training zijn de minidoelen zeer praktisch! Het pro model van Tremblay zou het moeten doen! Het is gemaakt van metaal en heeft een net vanhoge kwaliteit!

En aangezien voetbal zeer spierintensief is, is het belangrijk om aan krachttraining te doen! Dus je trainer heefthordennodig voor plyometrie! Met de door het merkontwikkeldeminishorden 45 cm kande amplitude en de rebounds van de spelers verbeteren! Ook op het gebied van fysieke oefeningen moet uw team aan specifieke gebieden kunnen werken! Hiervoor zijn de kopjes erg handig! Kies dus voor de kit van 20 gekleurde bekers met ondersteuning! Om ten slotte routes uit te zetten om aan de mobiliteit te werken, kiest u voor de flexibele kegels van 16 cm! Ze zijn elastisch en nemen gemakkelijk hun oorspronkelijke vorm weer aan na te zijn geplet!

Al dit materiaal voor de club is verkrijgbaar tegenonklopbare prijzen!

Lynx Sport, een merk dat aan de verwachtingen voldoet

Naast Tremblay Ct kunnen clubs ook rekenen op de trainingsproducten van het merk Lynx Sport! Als je teamgenoten bijvoorbeeld hun set-pieces willen verbeteren, hebben ze de juiste uitrusting nodig om effectief te oefenen! Gemaakt van flexibel PVC en stalen spikes, moet de set van 3 vrije trap dummy's hen in staat stellen hun schoten te perfectioneren! En voor de kleine tegenstanders op het veld moeten de spelers zich kunnen onderscheiden door kazuifels tedragen ! Ontworpen in mesh, deze zijn zowel licht als luchtig!

Omdat een wedstrijd niet gespeeld kan worden zonder doelen, heeftlynx Sport enkele innovatieve modellen ontworpen! U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de QuickFire 4 x 1,5 m! Dit doel is gemakkelijk verplaatsbaar, snel en praktisch in elkaar te zetten en is perfect voor gebruik op natuurlijke of synthetische voetbalvelden en in gymzalen.

Ten slotte, voor het personeel en de wisselspelers, rust het merk de velden van uw club uit met touch shelters ! Deze hebben een hoge weerstand geanodiseerd aluminium structuur! Ze zijn ook uitgerust metpolycarbonaat achter- en zijpanelen! Goed nieuws, op onze website worden deze modellen momenteel aangeboden tegen lage prijzen!