Wie zijn wij?

Welkom bij Sport is good, hét onmisbare adres voor alle sportliefhebbers en welzijn!

Als onderdeel van de grote familie van Spacefoot, pionier in de e-commerce sport, begon ons verhaal met een eenvoudige passie voor handbal, die zich al snel uitbreidde naar voetbal en volleybal, waardoor onze groei werd gestimuleerd. Tegenwoordig zijn we er trots op 24 gespecialiseerde websites te beheren, waarbij bijna alle sportdisciplines worden gedekt, en we hebben onlangs onze grenzen verlegd naar gebieden zoals mode en outdoor uitrusting.

Onze strategisch gelegen opslagruimtes in Montlouis-sur-Loire (37) vormen het kloppend hart van onze activiteiten, vanwaar meer dan 500.000 producten van meer dan 5.000 merken naar heel Europa worden verzonden. Onze kantoren in Parijs herbergen een toegewijd team van experts, die zich voortdurend inzetten om uw online winkelervaring te verbeteren.

Bij Spacefoot worden we geleid door onze fundamentele waarden. We worden gedreven door de ambitie om niet alleen ons eigen succes na te streven, maar ook de tevredenheid van onze klanten. We geloven in teamwork en werken harmonieus samen om u de beste service te bieden. Ondanks ons groeiende succes verwelkomen we elke gelegenheid met dankbaarheid, altijd bereid om te verbeteren.

Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, kijken we uit naar een internationale uitbreiding naar meer dan 20 landen in de nabije toekomst. Ons doel is om voortdurend te blijven vernieuwen en de grenzen van e-commerce te verleggen, zodat we u meer keuze en gemak kunnen bieden.

n

Bij Sport is good, is onze missie eenvoudig: wij bieden u de juiste uitrusting om uw prestaties te maximaliseren en u tijd en geld te besparen. Of het nu gaat om sportkleding of fitnessaccessoires, wij hebben precies wat u nodig heeft.

Dus waar wacht je nog op? Welkom in de wereld van Spacefoot!