Al het apparatuur voor hardlopen

Zoals elke zichzelf respecterende sport vereist hardlopen de juiste uitrusting. Accessoires, elektronica, trainingsmateriaal, bescherming, bagage... vind op onze site alle elementen om deze sport in de beste omstandigheden te beoefenen.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Geweldige uitrusting voor alle hardlopers

Wil je rennen? Een specifieke uitrusting is essentieel om u in alle omstandigheden te helpen presteren. Te beginnen met de accessoires! Wij stellen verschillende soorten aangepaste producten voor die zeer nuttig zullen zijn op het terrein.

De perfecte accessoires voor hardlopers tegen de beste prijzen

Waterflessen voor een goede hydratatie

Bij warm weer zijnbidons een must. Aangezien deze sport bestaat uit het lopen van verschillende afstanden, zul je veel zweten. En dat betekent onvermijdelijk uitdroging. Als u de onaangename gevolgen van uitdroging wilt vermijden, moet u regelmatig hydrateren. Deze flessen zijn zeer licht en gemakkelijk te hanteren, zodat je altijd iets te drinken bij de hand hebt. Wilt u uw drank lang vers houden, kies dan voor de isothermische modellen . Om te kunnen drinken zonder te hoeven stoppen, hebben de ontwerpers ervoor gezorgd dat de doppen praktisch in gebruik zijn.

Riemen voor het gemak

Om deze kostbare vloeistoffen te dragen, mag u niet vergeten geschikte gordels te dragen. Deze riemen worden ook gebruikt om allerlei nuttige zaken mee te nemen, zoals je smartphone of energierepen. De riemen zijn ontworpen om uw spullen droog te houden, zelfs in de regen. Ze zijn hoofdzakelijk gemaakt van neopreen, een synthetische stof die bestand is tegen vocht. Ze zijn ook verstelbaar voor een optimale pasvorm. Deze kwaliteitsriemen zijn verkrijgbaar tegenonklopbare prijzen!

Wandelstokken voor extra stabiliteit

Een ander zeer praktisch accessoire dat u een serieuze handje helpt op weg naar boven en beneden zijn wandelstokken. Ze zijn gemaakt van lichtgewicht materialen zoals aluminium en koolstof. Om u comfortabel vooruit te helpen, hebben de experts ze uitgerust methandgrepen van schuim of kurk voor een maximale afvoer van transpiratievocht. En om u een goede grip opdeze handgrepen te geven, zijn de riemen gemaakt van anti-ademhalingsstof en kunnen ze naar wens worden aangepast. Voor een perfecte grip op de grond kunnen de stokken tenslotte worden voorzien vanwolfraampunten. Verwen jezelf met deze benodigdheden voor de beste prijs!

En hoe zit het met loopbeveiliging?

Heb je onlangs een probleempje gehad met je enkel en wil je het zekere voor het onzekere nemen? Je hebtenkelbracesnodig om je gemoedsrust te geven tijdens het hardlopen! Door voldoende ondersteuning/compressie te bieden, zorgen ze voor optimale ondersteuning bij elke stap. Gemaakt vaninnovatieve materialen, verminderen ze het risico op herhaling aanzienlijk . Dankzij het anatomische ontwerp voeltu geen ongemak wanneer u ze draagt. Aarzel niet om onze verschillende goedkopemodellen te bekijken!

Kleine elektronische gadgets om een verschil te maken

Omdat hardlopen in de wildernis een uitstekende oriëntatie vereist, heb jeGPS-horloges nodig omje te helpen in de juiste richting te blijven bewegen. Naast route-informatie hebben deze horloges veel nuttige indicatoren. Barometrische hoogtemeter,versnellingsmeter, hartslagmeter,stopwatch... je hebt alles wat je nodig hebt om je loopje efficiënt te beheren en je inspanningen te optimaliseren naargelang de situatie .

Een rugzak voor uw benodigdheden

Als u van plan bent een lang weekend te gaan hardlopen, is een rugzak onmisbaar om uw persoonlijke bezittingen en andere accessoires mee te nemen. Onze rugzakken zijn gemaakt van lichtgewicht, maar slijtvaste stof omu comfortabel tehouden .De vulling op de rug zorgt voor comfort. Ze zijn voorzien van zakken om waterflessen mee te nemen. Trakteer uzelf op een rugzak van topkwaliteit voor eenonverslaanbare prijs!

Trainingsmateriaal om klaar te zijn voor de grote dag

Hardlopen is een complete activiteit en vereist een goede fysieke voorbereiding. Wil je trainen zonder je huis te verlaten? Je hebt de juiste apparatuur nodig, zoals een loopband. Onze producten zijn zo ontworpen dat u verschillende oefenmodi kunt gebruiken en in uw eigen tempo vooruitgang kunt boeken. Door prestaties en functionaliteit te combineren , geven al onze modellen u de best mogelijke training .