Alle Adidas-sneakers

Vind alle Baskets Adidas in zijn geheel met modellen indétronables! Grand Court, Advantage of Bravada...

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sneakers Adidas voor mannen: Combineert comfort en stijl

In de wereld van sneakers onderscheidt Adidas zich door zijn vermogen om comfort en stijl te combineren, met een gevarieerd aanbod dat past bij alle smaken en activiteiten. Onder de iconische modellen voor heren valt deAdidas Ultraboost op door zijn ongelooflijke comfort en demping, ideaal voor hardlopers die prestaties en stijl willen combineren. Voor degenen die de voorkeur geven aan een retro-look blijft de Adidas Originals-reeks, met het beroemde Stan Smith model, een must-have keuze, met een klassieke, gestroomlijnde stijl die perfect is voor elke gelegenheid. DeAdidas NMD combineert moderne elementen met uitzonderlijk comfort en is met zijn avant-gardistische esthetiek perfect voor het stadsleven.

Sneakers Adidas voor vrouwen: tussen prestatie en trend

De sneakers Adidas voor dames zijn het symbool van een geslaagde fusion tussen sportieve functionaliteit en modieuze trend. Het model Adidas Superstar , met zijn iconische design en tijdloze silhouet, blijft de harten veroveren van vrouwen die op zoek zijn naar een vleugje stijl vintage. Voor wie mode en milieubewustzijn wil combineren, biedt de Adidas by Stella McCartney-lijn duurzame opties zonder afbreuk te doen aan stijl, met innovatieve, milieuvriendelijke ontwerpen. De lijnAdidas Falcon ten slotte richt zich op fans van de "dad shoes" trend, met zijn gedurfde look en uitzonderlijke comfort, ideaal om een vleugje originaliteit toe te voegen aan elke outfit.

Deze modellen illustrerenAdidas 's diversiteit en toewijding aan het creëren van sneakers schoenen die niet alleen voldoen aan de behoeften van sportliefhebbers, maar ook aan die van modeliefhebbers, door schoenen aan te bieden die esthetiek, comfort en duurzaamheid combineren.