Padel schoenen Asics

Alle schoenen Asics voor het spelen van padel

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Asics padelschoenen spreken een breed scala aan spelers aan dankzij hun reputatie voor uitmuntendheid. Ze combineren een aantrekkelijk uiterlijk met geavanceerde technologie voor superieure prestaties tijdens het spel. Ze onderscheiden zich door hun uitzonderlijke comfort, opmerkelijke demping en betrouwbare grip op de baan.

Sport is Good Asics biedt een ruime keuze aan schoenen voor elke speler, man of vrouw. Ons assortiment bevat modellen die zijn uitgerust met de revolutionaire Asics Gel Padel technologie, die garant staat voor een sportervaring die aan de hoogste verwachtingen voldoet.

De Gel-technologie vanAsics, het hart van deze schoenen, staat bekend om zijn innovatie en belangrijke bijdrage aan de padelwereld. Het ontwerp en de productie zijn gebaseerd op moderne technologische ontwikkelingen, waardoor deze schoenen de voorkeur genieten van mensen die op zoek zijn naar de beste uitrusting. Ze bieden schokdemping van hoge kwaliteit dankzij strategisch geplaatste gel, een natuurlijke pasvorm met het IGS systeem, verbeterde respons en demping dankzij de Solyte zool, en verbeterde stabiliteit en comfort met de California Slip Lasting techniek.

De Asics schoenen zijn een lichtend voorbeeld van innovatie, geschikt voor divers speelstijlen, van de meest fysieke tot de meest gecontroleerde. Ze zijn perfect voor beginners, vanwege hun comfort en veiligheid, maar ook voor professionals die op zoek zijn naar prestaties.

In onze online catalogus, Sport is Good, vind je de beste selectie Asics schoenen, verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen. We bieden een scala aan keuzes, van meer discrete modellen tot gedurfde, kleurrijke versies, zoals oranje of rood, voor degenen die zich willen onderscheiden van de massa. Voor dames biedt Asics elegant ontworpen schoenen zonder compromissen op het gebied van prestaties of kwaliteit, verkrijgbaar in verschillende eersteklas kleuren en afwerkingen om aan de verwachtingen van de meest veeleisende spelers te voldoen.