Alle Mizuno Voetbalschoenen aan de beste prijs

Voetballen vereist het gebruik van de juiste uitrusting ! Vind Mizuno voetbalschoenen gedragen door topspelers zoals de Hulk ! Ontdek de emblematische voetbalschoenen van het merk in historische series zoals Morelia, Rebula of Monarcida !

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Modellen die voldoen aan de verwachtingen van voetballers

Elke zichzelf respecterende voetballer moet kwaliteitsschoenen gebruiken om zijn prestaties te verbeteren ! Het is juist om voetballers steeds verder te helpen dat het merk Mizuno modellen heeft ontwikkeld die aan hun behoeften zijn aangepast ! Morelia, Rebula, Monarcida, vind het paar dat je nodig hebt tegen de beste prijs !

Mizuno en de wereld van het voetbal

Een merk dat zich een plaats heeft veroverd tussen de elite van de wereld

Mizuno bestaat al sinds het begin van de 20e eeuw ! Het merk begon door te breken in de voetbalwereld in 1980 met zijn iconische Morelia schoenen ! Voortdurend op zoek naar innovatie, is Mizuno in een paar jaar uitgegroeid tot een van de wereldreferenties in voetbalschoenen ! Daarom gebruiken sterren van het spel zoals Thiago Motta, Roberto Carlos of Hulk modellen van het merk.

De Mizuno Morelia, een mythisch model

Mizuno's reputatie is grotendeels te danken aan de Morelia schoenplaatjes ! Deze werd gelanceerd door het Japanse merk in het midden van de jaren '80 ! Maar sindsdien heeft het enkele opmerkelijke evoluties ondergaan ! In 1991 werd de tweede generatie gelanceerd met meer flexibiliteit en lichtheid om meer comfort te bieden! In 2000, na de lancering van de Morelia UL, begon Mizuno met het ontwerpen van de Morelia Wave 3 jaar later, met als doel meer stabiliteit en demping te bieden. De nieuwe versie van de Wave-plaat was een succes! In 2008 kreeg de Morelia II verbeteringen aan de tong, de binnenzool en de hiel ! In 2011 werd de Morelia II Neo geïntroduceerd met de kenmerken van moderne voetbalschoenen. Een jaar later werd de Morelia II verder verbeterd met de toevoeging van een anatomische zool en kangoeroe leder! In 2015 richt Mizuno zich op de buitenzool om deze flexibeler, lichter en duurzamer te maken ! Voor de 35e verjaardag van de Morelia II (in 2020), maakt het merk nog een evolutie op dit paar. De Morelia II heeft een smallere opening om tegemoet te komen aan de behoeften van spelers die op zoek zijn naar voetvriendelijke modellen zoals vetvrije schoenen.

De Mizuno Morelia is gebruikt door beroemde spelers zoals Fernando Torres uit Spanje en Kaka uit Brazilië ! Trakteer uzelf dus op deze comfortabele en duurzame schoenen tegen een lage prijs !

Alles over de Mizuno Rebula

Het model Rebula, dat in de zomer van 2017 werd gelanceerd, is moderner dan zijn voorganger! Hij integreert namelijk nieuwe technologieën en is uitgerust met een onverwijderbaar kangoeroe-leder. Dit paar is verkrijgbaar in 4 versies: de Rebula V1 "Made in Japan" (topmodel), de Rebula V1, de Rebula V2 (middenklasse) en de Rebula V3 (instapmodel). De eerste twee versies hebben dezelfde kenmerken! Ze zijn uitgerust met 360° naadloos premium kangoeroe lederen bovendeel versterkt door het CT Frame! Bovendien zijn ze uitgerust met een nieuwe Dual Density buitenzool van nylon en TPU, die de speler flexibiliteit geeft bij acceleratie en een betere stijfheid voor optimale ondersteuning ! En om te voorkomen dat de schoenplaatjes tijdens het spelen vervormen, zijn ze ovaalvormig en voorzien van stabilisatoren.

De Rebula V2 heeft ook een bovendeel van kangoeroe-leer ! Het beschikt ook over het CT Frame voor een geweldig gevoel voor de bal ! De buitenzool mist Dual Density technologie en de ovale noppen hebben geen stabilisatoren !

Tot slot heeft de Rebula V3 een Zero Glide binnenzool en een TPU buitenzool voor de FG versie. Hij is verkrijgbaar in verschillende versies, afhankelijk van het soort terrein.

Al deze paren van hoge kwaliteit zijn verkrijgbaar tegen een uitzonderlijke prijs en in verschillende maten !

Hoe zit het met de Mizuno Monarcida ?


Net als de Mizuno Morelia en de Mizuno Rebula, is de Mizuno Monarcida serie verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen ! Bijvoorbeeld de Monarcida Neo en de Monarcida Neo Select AG ! De eerste is uitgerust met een uitneembare ZeroGlide inlegzool om de voetballer een betere grip op de bal en maximaal comfort te bieden ! Deze laatste is een instapschoen van synthetisch materiaal, ontworpen voor wedstrijden die op kunstmatige velden worden gespeeld.

Welke ondergrond hoort bij welke schoenplaatjes ?


Bij het voetballen is het van groot belang rekening te houden met het soort ondergrond waarop je speelt ! Als het een droog veld is, kies dan voor FG gegoten noppen ! Als u op een vettige ondergrond speelt, raden wij u aan om SG noppen met een tussenruimte te gebruiken, zodat u voldoende druk op elke nop uitoefent om uitglijden te voorkomen. En als je voetbalt op een synthetische ondergrond, zijn AG-schoenplaten korter en flexibeler ! Als je zaalvoetbal speelt, heb je platte zolen nodig om een goede grip op de vloer te krijgen! Kies op onze website het paar dat u nodig hebt tegen een zeer scherpe prijs !