Al het voetbalmateriaal opgedragen aan de spelers

Trakteer uzelf op materiaal tegen een onklopbare prijs door te investeren in producten van Trembley, McDavid, Nike, Adidas, Uhlsport en vele anderen! Er is iets voor elke leeftijdsgroep in zowel mannen- als vrouwenmodellen. Of u nu op zoek bent naar een bal, een stuk bagage, voetbalbescherming, voeding of trainingsmateriaal, wij weten zeker dat u vindt wat u zoekt!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kies voor uw voetbaltraining een uitrusting van hoge kwaliteit om uw prestaties op het veld te verbeteren! Sportisgood helpt je de juiste uitrusting voor jouw behoeften te kiezen, zodat je altijd op de top van je kunnen bent.

Topklasse voetballen: De beste merken voor de beste prijs!

Het isduidelijk dat je niet kunt voetballen zonder bal, maar ook niet zomaar een bal. De keuze van de bal is cruciaal voor een comfortabel spel en betere prestaties . Wat is een betere manier om je spel te verbeteren dan te spelen met kwaliteitsvoetballen? Sterke, duurzame en duurzame voetballen van Nike, Adidas en Uhlsport zijn beschikbaar voor een effectieve training. Ze zijn ook verkrijgbaar met de logo's van uw favoriete voetbalclubs (Chelsea, Ac Milan, enz.).

Effectieve trainingsaccessoires

Voor een succesvolle training zijn verschillende accessoires essentieel voor u en uw club:

Markers : verkrijgbaar in verschillende vormen, met deze kleine felgekleurde accessoires kunt u zich tijdens een oefening situeren.

Kegels: zoals de markers, stellen zij u in staat uzelf te lokaliseren, maar ook om een koers te bepalen.

Begrenzingslinten: gebruikt om de ruimte voor een oefening af te bakenen

Mijlpalen: in verticale of horizontale positie geïnstalleerd, kunnen ze worden gebruikt voor verschillende oefeningen

Spierversterking en reflexwerk voor voetbal

Er zijn veel manieren om de spieren van het lichaam te versterken. De apparaten variëren naar gelang van de beoogde gebieden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de medicijnbal. Met een handvat aan beide zijden kun je verschillende versterkende oefeningen doen. Voor de handen en onderarmen kunt u kiezen voor een handgreep. Het is gemakkelijk te gebruiken en is perfect voor keepers. U kunt ook kiezen voor een rubberen band met een handvat waarmee u verschillende oefeningen voor zowel het boven- als onderlichaam kunt doen.

Om aan uw reflexen te werken, kunt u investeren in zaken als harnassen en weerstandstraining. U kunt ook kiezen voor een verzwaard vest, gemaakt van zacht aanvoelend materiaal voor maximaal comfort. Het stelt je in staat om met extra gewicht te trainen, met als doel de snelheid, de explosiviteit en het reactievermogen van de onderste ledematen te vergroten.

Opslag en bagage (rugzakken, sporttassen, schoenentassen enz.)

Om het vervoer en de opslag van uw apparatuur te vergemakkelijken, hebt u verschillende keuzes:

Flessenhouders: die meerdere flessen tegelijk kunnen bevatten en een handvat hebben om ze gemakkelijk te kunnen dragen.

Ballonzakken: gemaakt van net of buis, waarmee je gemakkelijk meerdere ballen kunt dragen. Ze zijn sterk, slijtvast en duurzaam.

Om verschillende soorten uitrusting mee te nemen, kunt u kiezen voor de opbergkist: zeer ruim, in deze kist met handvat kunt u alle soorten uitrusting opbergen en meenemen.

U kunt ook kiezen voor meer opbergruimte door te investeren in karren of een opbergkast met multidirectionele wielen. Deze zijn gemakkelijk te verplaatsen en kunnen veel voorwerpen bevatten (ballen, stiften, enz.).

U kunt echter altijd kiezen voor traditionele middelen zoals sporttassen en rugzakken: met handvatten en gevoerde riemen kunt u alle soorten uitrusting gemakkelijk meenemen.

Alle bescherming die je nodig hebt voor voetbal tegen onklopbare prijzen

Aangezien voetbal een contactsport is, is het absoluut noodzakelijk om basisverzorgings- en onderhoudsproducten mee te nemen naar al uw wedstrijden. Massagegels en handdoeken met pijnstillers zijn beschikbaar om pijnlijke spieren te verlichten. EHBO-producten zoals verband, alcoholflessen en watten zijn ook essentieel om wonden te behandelen.

U kunt geblesseerde of pijnlijke spieren ook behandelen metsteunzolen. Behalve dat ze maximale bescherming bieden, zijnknie-, been- en enkelbraces zeer effectief om de genezing van herstellende gewrichten te versnellen. Ze bieden een uitstekende ondersteuning van de spieren, trekken de spieren perfect samen en zorgen voor een betere bloedcirculatie voor een snel herstel en betere prestaties.

Maar voorkomen is beter dan genezen, dus bieden wij u sterke, duurzame en comfortabele scheenbeschermers.

Gemaakt van eersteklas materialen, zijn deze producten zorgvuldig ontworpen door de experts vanNike, McDavid, Adidas en andere toonaangevende merken om slijtage te weerstaan en zo lang mogelijk mee te gaan.

Accessoires speciaal voor voetbalscheidsrechters zijn ook verkrijgbaar

Vankleding tot dozen, deze materialen zorgen voor een goede scheidsrechter. Gemaakt van zachte, functionele en lichtgewicht stof, bieden deze scheidsrechtersshirtsen -shorts comfort en mobiliteit. Accessoires zoals fluitjes, horloges, aanraakvlaggen en meer zijn beschikbaar voor u alsscheidsrechter.