Padel schoenen Bullpadel

merk padelschoen Bullpadel

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

SCHOENEN BULLPADEL, HET SYMBOOL VAN BETROUWBAARHEID

aficionados padelspelers kijken naar Bullpadel schoenen voor essentiële kwaliteiten zoals kwaliteit, comfort, grip en duurzaamheid. De Bullpadel modellen van 2023 zijn de perfecte belichaming van deze eisen. Elk nieuw seizoen innoveert Bullpadel met geavanceerde technologieën en materialen om padelschoenen aan te bieden die steeds krachtiger, lichter en flexibeler zijn.

Sport is Good Bullpadel garandeert je de scherpst geprijsde padelschoenen op de markt. Sport is Good biedt een breed scala aan schoenen Bullpadel. Vind de hele collectie van dit gerenommeerde merk op onze site en profiteer van het superieure comfort, de grip en de ondersteuning die het biedt.

Bullpadel presenteert een aantal productlijnen, met nieuwe toevoegingen voor dit seizoen. De modellen Hack Hybrid Fly en Vertex Fly vallen op door hun verbeterde stabiliteit en tractie, mede dankzij de innovatie Sock Fit: een in de wreef geïntegreerde lycra sok voor optimale ondersteuning.

Het ontwerp van de zool is ook aangepast om booster de grip en duurzaamheid te verbeteren. Bullpadel heeft gekozen voor duurzaam rubber, met een hybride patroon van kleine spikes en noppen voor een perfecte balans onderweg.

Vlaggenschiptechnologieën zijn onder andere :

Thermofit, gebreid mesh, sock fit, BPS-systeem, Ortholite, spikezool en Lodens Phylon.

Dit is een overzicht van de belangrijkste innovations, hoewel de lijst niet volledig is.