Collectie Nike FC

Tegenwoordig kan sportkleding ook buiten het veld worden gebruikt voor een trendy alledaagse look ! En de Nike FC collectie staat helemaal in het teken van deze levensstijl ! T-shirts, truien, sweatshirts, jassen, broeken... er is alles wat je nodig hebt om stijlvol voor de dag te komen !

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Nike FC producten van hoge kwaliteit


In de loop der jaren heeft het merk met de komma er altijd naar gestreefd de beste uitrusting aan te bieden aan sportbeoefenaars, met name voetballers. De "Nike FC" collectie is geen uitzondering op deze regel! Ontdek snel de hoogwaardige producten die deel uitmaken van deze collectie! Bezoek onze website en profiteer van onze onverslaanbare prijzen!

Artikelen voor voetbalkampioenen


Een beetje achtergrond


De Nike FC collectie werd in 1994 in Californië gelanceerd voor het 15e wereldkampioenschap voetbal. Sindsdien is een nieuwe manier van voetballen en voetbalbeleving geboren ! Inderdaad, de raison d'être van Nike FC is om "Zij die durven te verheerlijken"! Deze slogan eert de geest van grote voetballers die er alles aan doen om hun teams te helpen winnen ! Deze collectie weerspiegelt het talent en de passie van deze spelers. Daarom hebben alleen de groten het voorrecht om deel uit te maken van de elitekring van Nike FC. In 2008 heeft deze zeer exclusieve club haar herkenningsteken uitgevonden: de gouden schoenplaat! Dit symboliseert de inzet van de nieuwkomers !

Uitzonderlijke voetballers


In het begin werd de Nike FC stijl perfect belichaamd door getalenteerde voetballers als Ronaldo, Fabio Cannavaro of Luis Figo! Hun dapperheid en speelsheid hielpen de Nike FC legende op te bouwen ! Onder de iconische modellen uit de voetbalgeschiedenis, is het Nike N98 jack een must ! Dit model, dat voor het eerst door Ronaldo werd gedragen, heeft een paar veranderingen ondergaan om vandaag in een moderner jasje te worden gestoken. Het beroemde motto "zonder risico's te nemen is er geen overwinning" is echter nog steeds op het wapenschild terug te vinden !

Welke stijl voor de Nike FC collectie ?


Sinds zijn oprichting heeft het merk met de komma de gewoonte regelmatig nieuwe producten voor te stellen. Nike FC onthult zichzelf als een lifestyle collectie die veel meer streetwear georiënteerd is ! Maar bij nadere inspectie zien we dat de producten meer op de grens tussen sportkleding en streetwear liggen! Met deze collectie bevestigt Nike dus zijn totale meesterschap en zijn grote vermogen om op deze twee werelden in te spelen !

Artikelen voor tweeërlei gebruik


Wil je een product kopen uit de Nike FC collectie ? Het leuke aan de artikelen in de collectie is dat ze geschikt zijn voor zowel sport als mode. Met andere woorden, u kunt een streetwear-look aannemen om te blijven presteren in uw favoriete sport of gewoon om te pronken met een trendy stijl in het dagelijks leven! Niet overtuigd ? Het Nike Dri-FIT Academy Sweatshirt of de Nike Dri-FIT Academy Jersey kan je een idee geven! Deze producten zijn gemaakt van lichtgewicht en ademende stoffen en zijn voorzien van Dri-Fit technologie om u comfortabel te houden! Profiteer nu van onze speciale aanbiedingen op deze artikelen !

De Nike FC collectie in detail !


Eén ding is zeker, u kunt verschillende producten in deze collectie vinden! U vindt er sweatshirts, jassen, t-shirts, truien, broeken, petten en zelfs sokken ! Maar dat is nog niet alles !

Als je ergens heen gaat en je persoonlijke spullen mee wilt nemen, dan heb je de Nike F.C. rugzak nodig! Het heeft een groot hoofdvak en veel zakken om je georganiseerd te houden. Hij heeft verstelbare en gewatteerde schouderriemen voor extra comfort. Met de ritszakken aan de voor- en zijkanten heb je je spullen altijd bij de hand! Deze rugzak is online verkrijgbaar en heeft een onverslaanbare prijs !

Bent u een grote fan van voetbalclub Tottenham Hotspur? Als het een warme dag is, maar je wilt toch naar de wedstrijd, kies dan voor de Nike Dri-FIT Tottenham Hotspur Heritage86 pet !