Trainingsmateriaal

Hardlopen is een discipline die een goede fysieke voorbereiding vereist, vooral als het doel is om aan wedstrijden deel te nemen. Veel apparatuur is dan nodig: elliptische fiets, hometrainer, loopband... zoek de juiste trainingsapparatuur en blijf in alle omstandigheden in vorm!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Robuust en betrouwbaar loopwerk

Het hoeft geen betoog dat een goede training de prestaties van hardlopers aanzienlijk kan verbeteren. Daarom stellenwereldberoemde merken zoals Best Fitness, Care Fitness, Body Solid hoogwaardigetrainingsapparatuur voor. Of het nu gaat om eenelliptische trainer, hometrainer of loopband, op onze website vindt u de juiste apparatuur voor u tegen een onverslaanbare prijs.

Uitrusting voor alle lopersThuis trainen, niets dan voordelen

Na een lange periode van inactiviteit is het tijd om na te denken over een zachte terugkeer naar de sport. Het is niet nodig om naar de sportschool te gaan of buiten te gaan hardlopen! In plaats daarvan moet je thuis trainen. Dit is de beste manier om gezond te blijven en uw cardiovasculaire systeem te verbeteren. En als je zweet, spoel je de gifstoffen in je lichaam weg. Als je een fervent hardloper bent, zal regelmatig thuis trainen een positieve invloed hebben op je prestaties. Maar onze trainingsmaterialen zijn niet alleen voor hardlopers, maar zijn ook geschikt voor alle sporters. Mannen, vrouwen of kinderen, er is voor elk wat wils. Vind zo snel mogelijk het materiaal van uw dromen tegen een onklopbare prijs.

Elliptisch of hometrainer?

Wilt u uw cardiovasculaire capaciteiten ontwikkelen en uw spiermassa versterken? Zonder het huis te hoeven verlaten? Dan hebje fitnessapparaten nodig zoals de elliptische of hometrainer. Deze zijn perfect voor uw cardiosessies en als u een vrouw bent, helpen ze u uw figuur af te slanken. Vraagt u zich af wat het verschil is tussen deze twee machines? Door de voorkeur te geven aan de staande positie belast de elliptische fiets de spieren van het lichaam en meer bepaald die van de armen meer. Door de voorkeur te geven aan de zitpositie is de hometrainer voorbehouden aan mensen met een beperkte mobiliteit die rustig willen trainen.

Weet u niet zeker welk model u moet kiezen? Als je op zoek bent naareen elliptische trainer, dan is de BFE1 van Best Fitness de juiste keuze! Het hoge comfort maakt het effectief voor low-stress fitness sessies. Het is ideaal voor de gewrichten en maakt een cardio-vasculaire en spierarbeid van zeer hoge kwaliteit mogelijk. Het heeft een steunbalk met geïntegreerde hartslagsensoren. Trakteer uzelf op deze betrouwbare en duurzame machine voor een speciale prijs .

Als u de voorkeur geeft aan een hometrainer, raden wij u de Alpha III vanCare Fitness aan. Deze is perfect voor regelmatig gebruik, en beschikt over handmatige weerstandsregeling en een multifunctionele console met hartslagsensoren. Bovendien heeft hij een LCD-scherm met 12 functies dat bijvoorbeeld de tijdens elke sessie afgelegde afstand, uw hartslag in Beats Per Minute (BPM) of de Recovery-functie om het tempo te vertragen en actief te herstellen weergeeft. Dus koop deze zeer complete fiets voor een gereduceerde prijs.

Welke loopband moet ik kiezen?

Op elk moment van de dag en ongeacht de weersomstandigheden buiten, kunt u altijd uw pas verbeteren met een loopband. De loopband is uiterst handig en u kunt hem gemakkelijk verplaatsen, want sommige modellen zijn opvouwbaar. Geen inspiratie? Geen probleem, wij hebben het beste advies voor je, zoals de Endurance T50 loopband van BODY SOLID .Het is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een console die de verstreken tijd, afgelegde afstand, snelheid, hartslag en verbrande calorieën weergeeft, waardoor het ideaal is voor mensen in revalidatie en senioren. Gun uzelf deze goedkopemachine en bouw geleidelijk uw uithoudingsvermogen op .

Bent u op zoek naar kwalitatieve trainingsapparatuur? Dan ben je op de juiste plaats! Door onze website te bezoeken, krijgt u snel toegang tot zeer betrouwbare en geavanceerde machines. Voor elke aankoop kunnen we een snelle levering garanderen.