Alle Buffalo Sneakers

Alle sneakers Buffalo zijn beschikbaar op Sport is Good! Modellen die je niet wilt missen, tegen prijzen die je niet wilt missen!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sneakers Buffalo Het symbool van de gedurfde, avant-gardistische stijl

Buffalo heeft zijn stempel gedrukt op de modewereld met zijn gedurfde ontwerpen en avant-gardistische esthetiek, en heeft zichzelf gevestigd als het merk bij uitstek voor degenen die durven te pronken met hun unieke stijl. De Buffalo Classic , met hun massieve silhouet en plateauzool, zijn de perfecte belichaming van de rebelseesprit en originaliteit van het merk. Deze schoenen, die voor het eerst het daglicht zagen in de jaren 90, blijven een nieuwe generatie aanspreken dankzij hun iconische look en hun vermogen om een sterk fashion statement te maken. Voor wie op zoek is naar een combinatie van comfort en spectaculair design, voegt Buffalo London een vleugje elegantie toe aan de karakteristieke stevigheid van sneakers plateauschoenen, met een verscheidenheid aan texturen en kleuren die passen bij ieders smaak.

Buffalo voor diverse mode: tussen opnieuw uitgevonden klassiekers en inspirerende nieuwigheden

Buffalo stopt niet bij zijn iconische modellen; het merk blijft innoveren met creaties die inspelen op de huidige trends en toch trouw blijven aan zijn unieke DNA. Het model Buffalo Corin bijvoorbeeld, herziet de esthetiek van de sportschoen met een dikke zool en biedt een lichter, luchtiger alternatief voor de traditionele ontwerpen van het merk. Deze sneakers is ideaal voor wie van comfort houdt zonder aan visuele impact in te boeten. Aan de andere kant belichaamt de Buffalo Aspha de fusion tussen stoer en verfijnd, met hun op wandelschoenen geïnspireerde look en comfortabele pasvorm zijn ze perfect om in stijl door het stedelijke landschap te navigeren. Door de introductie van innovatieve materialen en gedurfde patronen bewijst Buffalo dat het in staat is zichzelf voortdurend opnieuw uit te vinden en tegelijkertijd een referentiemerk te blijven voor liefhebbers van gedurfde, expressieve mode.

Deze modellen weerspiegelen Buffalo 's toewijding om sneakers aan te bieden die niet zomaar schoenen zijn, maar ware uitdrukkingen van individualiteit. Door middel van de collecties moedigt Buffalo iedereen aan om hun unieke stijl te omarmen, door een reeks schoenen aan te bieden die innovatief design, uitzonderlijk comfort en een gedurfde dosis karakter combineren.