Al onze producten voor Wandel - en Trektochten

Toonaangevende merken zoals Adidas, Asics, Reebok, Mizuno, Gore, Columbia en Vibram stellen hun expertise en technologie ter beschikking van alle trail- en wandelliefhebbers om geweldig schoeisel, kleding en accessoires te creëren. Mannen, vrouwen en kinderen vinden hier zeker wat ze nodig hebben.

U vindt er artikelen van wandelschoenen, trailschoenen, textiel, wandelstokken, rugzakken, voeding en hydratatie, zichtbaarheid, oriëntatie.

Een brede selectie van essentiële uitrusting voor wandelaars en trailrunners

Het beoefenen van min of meer extreme activiteiten zoals wandelen en trailrunning vereist een goede uitrusting . Vandaag biedenwe je een armada van de beste trail- en wandelschoenen, kleding en accessoires opde markt .

Hoogwaardige wandelschoenen

Deze uitzonderlijk robuustewandelschoenenzijn zorgvuldig ontworpen om allerlei moeilijke situaties aan te kunnen. Ontworpen voor de langste wandelingen en het zachtste terrein, zijn ze stevig gebouwd met uitgelezen materialen die ze zeer goedbestand maken tegen schuren en stoten. In elk ervan zijn ook versterkingen geïntegreerd om allerlei verwondingen te voorkomen. Ze zijnlicht en soepel, zodat u kilometer na kilometer kunt lopen zonder hun gewicht te voelen, in het grootste comfort.

Er zijnmodellen met een slanker ontwerp en een meer ontspannen toon , geproduceerd door het merk Columbia. Dit minimalistische ontwerp zorgt voor een perfecte ventilatie, zodat u zich altijd koel voelt.

Eveneens vervaardigd door Columbia, kunnen laarzen voor koud weer u ook interesseren. Ze hebben een zacht, functioneel bovenwerkvan textiel om je voeten de hele dag warm en droog te houden. Een innovatie inwandelschoenen.

En nu we het toch over innovatieve producten hebben: erzijn ook Vibram 's schoenen met gespleten tenen verkrijgbaar voor een blotevoetengevoel tijdens je tocht.

Ze hebben allemaal één ding gemeen: lichtheid, flexibiliteit en vooralgrip op de grond. Deze schoenen zijn ontworpen om een uitstekende stabiliteit te bieden, zowel tegen het gewicht als tegen allerlei obstakels.

De crème de la crème van de trailschoenen

Hetontwerp is vergelijkbaar met dat van wandelschoenen, maar met een paar details die ze onderscheiden: meer finesse, meerflexibiliteit en een meer uitgesproken grip aan de voorkant.

Of u nu een beginner bent of een ervaren wandelaar, het is duidelijk dat u een bepaald comfortniveau zoekt tijdens al uw wandelingen . Of je nu eenman, vrouw of kind bent, we hebben producten geselecteerd van topmerken als Reebok, Adidas en Asics om je blij te maken.

Metzacht, ademendbovenwerk hebben deze paren een uitstekende ventilatie omuw voeten koel en droog tehouden tijdens uw inspanningen .Zachte,flexibele tussenzolen ronden het pakket af voor optimaal comfort. Of je nu over ruw of rotsachtig terrein gaat, deflexibiliteit vandeze schoenen zorgt ervoor dat je voeten natuurlijk kunnen bewegen vooreen naadloze beweging. Omdat de paden niet altijd zacht zijn, hebben de ontwerpers deze paren gemaakt van hoogwaardige materialen, met versterkte impactzones, om een grote weerstand, maximale duurzaamheid en maximale veiligheid te garanderen.

Destevige, gripvasterubberen buitenzolen bieden veel stabiliteit en laten je met gemak steile hellingen beklimmen.

Lichtgewicht trail- en wandelkleding voor mannen, vrouwen en kinderen

Lichtgewichtwandel- en trailkleding wordt aanbevolen voor intensief gebruik en extreme situaties. De T-shirts, tanktops, shorts en broeken zijn verkrijgbaar in zowel heren- als damesuitvoering en zijn gemaakt van zachte, lichte en zeer functionelestof. Hun hoogwaardige vochtafvoersysteem zorgt ervoor dat uw lichaam op zijn best is en biedt u maximaal comfort tijdens al uw inspanningen. Ze zijn ook zeer flexibel en bieden een grote bewegingsvrijheid.

Technisch ondergoed, gedragen als een tweede huid

Het is niet altijd gemakkelijk om in de bergen en op allerlei ruw terrein te rijden, vooral in de koelere seizoenen. Maar maak je geen zorgen, zoals je zou verwachten hebben we precies wat je nodig hebt: technisch ondergoed, topjes en broekjes. Gemaakt van zachte, zeer functionele compressiestof, houden ze uw lichaam koel en droog, terwijl uw volledige capaciteiten behouden blijven tijdens uw inspanningen. Om nog maar te zwijgen van het enorme comfort dat ze bieden. Hun grote flexibiliteit en nauwsluitende snit makennatuurlijke beweging mogelijk voor naadloze mobiliteit. En natuurlijkbetekent mobiliteit prestaties.

Jassen, comfortabel en beschermend

Aangezien te veel beter is dan te weinig, kunt u jassentoevoegen aan uw kledinglijst.

Deze jassen zijn gemaaktvan lichtgewicht, ademend materiaal en hebben een uitstekende thermische isolatie om u onderweg warm te houden.

U kunt kiezen uit parkajassen, donsjassen, jassen met waterdichte en winddichte behandelingen , met of zonder capuchon. Betrouwbare metgezellen om de elementen te trotseren. En als klap op de vuurpijl hebben ze allerlei goed beveiligde zakken, zodat u uw benodigdheden bij de hand kunt houden.

Accessoires voor looks en functionaliteit

We vergeten vaak dat het hoofd een van de gevoeligste delen van het lichaam is. Het is dus een goed idee om het goed te beschermen. Ook hier is er een breed scala aan accessoires beschikbaar. Hoeden, hoofdbanden en petten, gemaakt met ademende stof van de grote merken Mizuno en Gore. Deze lichte en soepele accessoires zijn respectievelijk ontworpen om optimale bescherming te bieden tegen kou en zonnebrand. Hun nette ontwerp maakt je look compleet.

Lichtgewicht bagage, rugzak: de perfecte hardloper of wandelaar

Vraagt u zich af hoe u uw voedings- enhydratatieproducten kuntmeenemen zonder uzelf te belasten? Trakteer jezelf op een van deze lichtgewicht, ruime rugzakken ! Met veel bergruimte en kleine compartimenten voor allerlei spullen, maken ze het gemakkelijk om allerlei apparatuur mee te nemen.

Kleine accessoires om niet te vergeten

Om uw uitrusting compleet te maken, mag u niet vergeten deze betrouwbare partners mee te nemen diezich in de wildernis hebben bewezen: de wandelstok en de GPS. Eén om je stabiel te houden en je te helpen bij beklimmingen, de ander om je te laten zien waar je je voeten moet zetten.