Al onze fitness en bodybuilding artikelen

Bent u een particulier of een gym manager op zoek naar goede apparatuur? Je hebt geluk. Bij sportisgood hebben we een breed assortiment fitness- en bodybuildingapparatuur, beschermende accessoires, bagage en voedingsproducten, verkocht tegen onklopbare prijzen. Topmateriaal, ontwikkeld door de grote namen op dit gebied: adidas, Apurna, Theragun, Leader Fit en Body Solid.

Fitness en krachttraining, van sportbeoefening tot dagelijks ritueel

Fitness en krachttraining zijnsteeds populairder geworden bij het grote publiek en hebben zich niet meer beperkt tot de beroepssport. Veel mensen van alle leeftijden gaan aan het begin of het einde van de dag naar de sportschool om te ontspannen van de dagelijkse sleur of om fit te blijven. Voor degenen onder u die het thuis willen hebben, hebben we een verscheidenheid aan fitnessapparatuur beschikbaar op onze website tegen zeer concurrerende prijzen.

Fitnessinstrumenten

Voor een goedefitness-sessie heb je verschillende hulpmiddelen nodig, van de eenvoudigste tot de meest geavanceerde, afhankelijk van de praktijk. Wij hebben een korte lijst samengesteld van onze topproducten voor dit doel:

  • Garminhorloges voor volwassenen en kinderen: met een lange batterijduur en een kleurenscherm volgen deze slimme toestellen uw lichaamsbeweging en gezondheid in real time . Ze zijn waterdicht, zodat u ze kunt dragen in het zwembad, onder de douche en in zware regenval.

  • De Endurance Trainer elliptical: een technologisch juweeltje waarmee u uw cardio kunt trainen met apparatuur die is geprogrammeerd voor oefeningen die zijn aangepast aan alle fysieke omstandigheden. Uitgerust met een scherm, handvatten en pedalen garandeert hij een optimaal gebruikscomfort.

  • Beste Fitness hometrainer: met dit apparaat, dat in een kleine ruimte kan worden geplaatst, kunt u verschillende versterkende oefeningen doen dankzij de nieuwste technologie die een veelheid aan functies en een gloednieuw remmechanisme biedt.

  • Loopbanden van walk: deze ultramoderne toestellen hebben een regelbare snelheid tot 18KPH voor diverse trainingen. Ze hebben ingebouwde opties zoals audio-aansluitingen, luidsprekers en een ipad om u te vermaken tijdens uw activiteiten.

Ultramoderne krachttrainingstoestellen

Voor krachttraining bevelen wij de drie onderstaande topmodellen ten zeerste aan:

  • De Body Solid multifunctionele pers: zoals de naam al aangeeft, kunt u met dit instrument verschillende delen van het lichaam trainen dankzij een zeer geavanceerde katrolstructuur, die multidirectionele druk biedt naargelang de beoogde zones. De ergonomische handgrepen garanderen een gemakkelijke grip voor een groot gebruiksgemak. Het middelgrote formaat maakt het geschikt voor gebruik thuis of in een hoekje van de sportschool.

  • De Evo Cardio GAB100 buikspierbanken: ze maken efficiĆ«nt buikspierwerk mogelijk dankzij een gericht aanspanningssysteem. De gewichten kunnen naar believen worden aangepast voor zwaar werk. Ze zijn uitgerust met zeer zachte kussentjes die zorgen voor maximaal comfort tijdens de inspanningen.

  • De Evocardio airrower pro classic arc100 Evo Cardio roeier: stelt u in staat de spieren van het boven- en onderlichaam te versterken. Het biedt ook cardiovasculaire oefeningen om het uithoudingsvermogen te vergroten.

Therapeutische accessoires

Wij bieden ook een aantal accessoires voor de behandeling van pijnlijke spieren. Degenen die opvallen zijn de :

  • Lumbaalgordels: Deze geven steun aan de onderrug, bieden uitstekende ondersteuning, trekken de spieren samen en verbeteren de bloedcirculatie voor een snel herstel en betere prestaties . Ze zijn ideaal voor herstel na een blessure. Mannen of vrouwen, u kunt kiezen uit modellen van Zamst, Select en Thuasne.

  • Hyperice schouderbrace: op zijn plaats gehouden met een sterk comprimerende band, helpt dit apparaat met ijspack de genezing te versnellen en de schouderpijn te verlichten.

  • Theragun Massagepistool: Het is de voorloper op het gebied van hulpmiddelen voor sportherstel, met slimme functionaliteit en een verstelbare arm voor een diepe behandeling . Het ergonomische handvat zorgt voor een gemakkelijke en effectieve grip. U kunt kiezen uit verschillende series: Theragun Elite, Theragun G3, Theragun PRO en Theragun Prime.

Andere artikelen die u op deze pagina kunt vinden

Als u verder kijkt, kunt u ook andere artikelen vinden die nodig zijn voor fitness en bodybuilding, zoals tassen en bagage (tassen, rugzakken, sporttassen en sporttassen). tassen, sporttassen en sporttassen met compartimenten), beschermende accessoires (kniebeschermers, elleboogbeschermers, sleeves, schouderbeschermers en enkelbeschermers) en voedingssupplementen . Als klap op de vuurpijl hebben we op de meeste van deze producten eenaanbieding .