Vind een brede selectie van keepershandschoenen tegen de beste prijzen

Ontdek een grote selectie van voetbal keepershandschoenen op Sport is goed. De mooiste modellen worden u tegen lage prijzen aangeboden. Laat je uitrusten met de beste merken zoals Nike, Uhlsport, Reusch, Adidas... om net zo goed te spelen als de profs zoals Ter Stegen.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een breed gamma van doelmanbescherming voor voetbal

In het voetbal is de doelman een uiterst belangrijke positie. Als laatste verdedigingslinie tussen de bal en het doel, ligt het lot van zijn ploeg in zijn handen. Om schoten te pareren, moet de doelman wellicht bepaalde technische bewegingen uitvoeren met een wisselend risico, om te voorkomen dat de bal de lijn passeert. Daarom moet hij worden uitgerust met bepaalde specifieke accessoires om zijn taak te vergemakkelijken en hem tegen slagen te beschermen. Er zijn verschillende soorten bescherming voor keepers: handschoenen, kniebeschermers, elleboogbeschermers, enz. In het begin van de negentiende eeuw waren keepers niet verplicht handschoenen te dragen. Maar tegenwoordig is het bijna ondenkbaar om redenen van handbescherming, maar ook om te voorkomen dat de bal wegglijdt. Argentinië's Amadeo Carrizo was de eerste die ze droeg in 1945. Sindsdien hebben grote merken zoals Uhlsport, Reusch, Adidas, Nike, Erima, Errea en Puma met elkaar geconcurreerd om meer technische, geavanceerde en duurzame modellen te produceren.

Of je nu een beginnende, ervaren of ervaren keeper bent, je hebt kwaliteitshandschoenen nodig om te kunnen presteren in het strafschopgebied en te spelen als beroemde keepers als Ter Stegen, Neuer, Allison, Navas, enz. Vind in onze selectie een grote keuze aan handschoenen van alle types aan de beste prijzen.

De verschillende snitten van keepershandschoenen

Handschoenen zijn het belangrijkste werktuig van de keeper. Zij dienen zowel als bescherming als ondersteuning voor een betere balbehandeling. De snit van keepershandschoenen kan in 4 hoofdcategorieën worden ingedeeld. Uw keuze moet worden gemaakt op basis van uw behoeften en uw spelniveau. Negatieve naden zijn de snit die perfect aansluit bij de vorm van de hand met naden aan de binnenzijde van de handschoenen. Ze bieden een goede grip op de bal dankzij de extra latex die tussen de vingers is toegevoegd, waardoor het contactoppervlak wordt vergroot. Daarentegen zitten de naden aan de buitenkant van de handschoen bij het platte naadontwerp. De drager profiteert van een comfortabele pasvorm en een groot contactoppervlak dat kan worden uitgebreid tot de vingertoppen. Het derde type is de Rollfinger snit met naden aan de binnenzijde van de handschoenen, maar een grotere palm. Het contactoppervlak is dus 30% groter dan bij een negatieve snede. Hybride handschoenen zijn de nieuwste categorie die steeds populairder wordt op het veld. Zoals de naam al aangeeft, combineert de hybride palm verschillende soorten naden: Rollfinger, negatieve en platte naden. Dit verbetert de balbehandeling en het comfort aanzienlijk.

Uhlsport, de leider in sportuitrusting voor keepers

Uhlsport, opgericht in 1948, is een Duits merk dat gespecialiseerd is in keepersuitrusting. De handschoenen onderscheiden zich door hun kwaliteitsvol design en hun innovatieve Absolutgrip-technologie. Deze technologie zorgt voor extra demping en uitstekende weerbestendigheid. In onze selectie bieden wij diverse Uhlsport handschoenen in klassieke, hybride en negatieve pasvorm.

Reusch: een toonaangevend merk voor keepers

Dit Duitse merk werd in 1934 opgericht door Karl Reuch en maakte aanvankelijk handschoenen voor bergbeklimmers, alvorens zich in keepershandschoenen te specialiseren. Het staat thans bekend als een van de belangrijkste handschoenontwerpers ter wereld. Het heeft verschillende referentiemodellen die speciaal zijn ontworpen om de prestaties van de keeper tijdens een wedstrijd of training te verbeteren. De Attrakt R3 handschoenen bijvoorbeeld bieden een goed evenwicht tussen greep en duurzaamheid dankzij DuraGuard latex.

Nike en Adidas

Nike en Adidas zijn de marktleiders op het gebied van voetbalschoenen, maar zij laten de keepershandschoenen niet links liggen. Een van de populairste Adidas-handschoenen is de Predator Pro-handschoen met platte naden. Ze hebben Demonskin-technologie op de rugzijde van de hand en een URG 2.0-latex handpalm voor een geweldige grip, vooral bij zware schoten. Wat Nike betreft zijn deze Vapor Grip 3's ook een succes dankzij de All Conditions Control technologie die de controle in alle weersomstandigheden verbetert. Dit zijn de handschoenen die worden gebruikt door Thibaut Courtois, Ederson en Alisson Becker.

Erima en Errea

Erima is ook een Duits merk van sportuitrusting. Ze maken zeer goede keepershandschoenen, zoals de Flex RD Pro wedstrijd- en trainingshandschoenen, die uiterst soepel en comfortabel zijn. Errea, daarentegen, is een Italiaans sportkledingmerk, maar zij maken hoogwaardige keepershandschoenen voor volwassenen en junioren.