Beschermers

Hardlopenis een discipline die specifieke uitrusting vereist voor een veilige beoefening. Ontdek beschermende shorts, kniebeschermers, elleboogbeschermers, beschermende mouwen, voetbeschermers, enkelbeschermers, schouderbeschermers of zelfs steunbanden... en leef je passie ten volle zonder je zorgen te maken over blessures!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Hoogwaardige producten voor hardlopen

Liefhebbers van hardlopen hebben de best mogelijke bescherming nodig om comfortabel te kunnen blijven hardlopen. Daarom hebben merken als Epitact, Blindsave, Thuasne, McDavid, Nike, Hummel, Hyperice en Zamst betrouwbare producten voor hen ontworpen om zich te beschermen tegen mogelijke blessures. In een paar klikken hebt u toegang tot deze producten van topkwaliteit tegen een onklopbare prijs.

Uitrusting voor alle sportersVolledige bescherming voor hardlopen

Ooit kan een sporter, amateur of professional, een blessure oplopen tijdens het hardlopen. Als dit bij u het geval is, is het heel belangrijk dat u zich goed beschermt wanneer u van plan bent uw lichamelijke activiteit te hervatten. Hetzelfde geldt als je er op de wedstrijddag niet aan toe bent. Ja, voorkomen is beter dan genezen!

Op onze website vindt u niet alleen beschermende kleding voor hardlopen, maar ook voor alle andere sporten. Mannen, vrouwen, kinderen, iedereen kan er de beste bescherming vinden tegen een onklopbare prijs.

Welke bescherming voor het onderlichaam?

Heb je onlangs je enkel geblesseerd? Zelfs als u denkt dat uw blessure volledig genezen is, neem geen risico's. Voordat je naar het veld of de piste gaat, trek je eerst enkellaarzen aan! Weet je niet welke je moet nemen? U kunt een van de volgende modellen kiezen: de versterkte enkelbandage Thuasne, die ideaal is voor het hervatten van elke sport na verstuikingen en trauma's, of de Epitact ERGOstrap met zijn gepatenteerde technologieën waarmee u uw enkel kunt vastzetten zonder uw bewegingen te belemmeren. Deze producten zijn op onze website verkrijgbaar tegen een gereduceerde prijs.

Wil je je dijbeen of billen beschermen? Kies dan voor de beschermende shorts. Met zij- en rugverstevigingen of vulling voorkomen ze pijn en kneuzingen die door schokken kunnen worden veroorzaakt. Heb je geen ideeën? Het Pro+ model van Blindsave zou het moeten doen.

Bij elke sport is de kwaliteit van je ondersteuning cruciaal om blessures te voorkomen. Hiervoor heb je een voetbeschermer nodig! Als u niet geïnspireerd bent, is de door Epitact ontwikkelde Hallux Valgus slechts één voorbeeld.

Als je een paar weken geleden een knieblessure hebt gehad, kun je het beste een kniebrace gebruiken voor extra voorzorgsmaatregelen. Wilt u dat wij u begeleiden bij uw keuze? Onder onze beschikbare modellen kunt u bijvoorbeeld kiezen voor deElite Advanced van McDavid . Het biedt u uitstekende stabiliteit en versterkte bescherming met zijn twee zijstutten. Bovendien profiteert u van optimale steun en comfort dankzij een dubbele wikkel rond de knieschijf. Wij adviseren ook de door Hummel ontwikkelde Long Sleeve compressie kniebrace of de Hyperice compressie kniebrace. De laatste is bedoeld om kniepijn en ontsteking door verrekkingen of scheuren te behandelen of te voorkomen. Het biedt u optimale compressie met behoud van een comfortabele pasvorm.

Wat voor bescherming voor het bovenlichaam?

Sommige sporten zoals basketbal of handbal belasten het bovenlichaam zoals schouders en ellebogen meer. Om deze specifieke gebieden doeltreffend te beschermen, heb je schouder- en elleboogbeschermers nodig. Voor de eerste kiest u de rechte compressie schoudervulling ontwikkeld door Hyperice! Voor elleboogbeschermers raden wij de Nike elleboog 2.0 aan.

En als je basketballer bent en onlangs je elleboog geblesseerd hebt, moet je die beschermen met een armsleeve. Kies voor het model van Blindsave. Deze mouw is voorzien van BAT-technologie, die een perfecte pasvorm en een hoog niveau van comfort biedt, wat zeer belangrijk is voor alle basketballers.

Voor een optimale bescherming van uw gewrichten zijn ten slotte de steunbanden onmisbaar. Door onze site te bezoeken, kunt u deze beschermende materialen tegen promotieprijzen aanschaffen.