Schoenen Columbia

Schoenen Columbia

Beginnend op: € 151,24

€ 121,21

-20%
Ontdek Columbia Montrail Trinity Ag damesschoenen: comfort, stabiliteit en grip voor je snelle runs en avonturen op de trails.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 151,24

€ 121,21

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Schoenen Columbia

LET OP: Dit artikel kan klein vallen. Als je twijfelt tussen 2 maten, kies dan de eerstvolgende maat groter.

Het Techlite+™ middenzoolsysteem met dubbele dichtheid biedt responsieve demping en stabiliteit zonder aan comfort in te boeten.

De Adapt Trax™️ buitenzool biedt uitzonderlijke tractie op natte en droge oppervlakken.

Pebax Adaptive Guidance plaat biedt stabiliteit in meerdere richtingen en voorwaartse propulsion. Total Ride Hts: 32 mm hiel/24 mm voorvoet.

Onze trail Pinnacle schoen is ontworpen voor hardlopers die op zoek zijn naar een lichtgewicht, responsieve schoen voor snelle runs of avonturen op de trails. De Adaptive Guidance plate-technologie optimaliseert de energieteruggave en het voorwaartse momentum zodat je sneller kunt lopen, niet harder.

Naadloos mesh met asymmetrische vetersluiting biedt uitzonderlijke pasvorm en ondersteuning. Haptische print biedt extra stabiliteit in een lichtgewicht ontwerp. Navic Fit System™ biedt een natuurlijke lockdown van de middenvoet.

Hardloopspecifieke tractie met 4 mm schoenplaathoogte.

OrthoLite® Eco binnenzool is 17% milieuvriendelijk en verbetert het ademend vermogen en de lichtgewicht demping op lange termijn.

Extra informatie

Merk Columbia
Fabrikant SKU 1979631-317
Kleur blauw/licht violet
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Routes

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten