Waterdicht damesjack Helly Hansen Essence

Waterdicht damesjack Helly Hansen Essence
Beginnend op: € 221,83
Ontdek het waterdichte damesjack Helly Hansen Essence, ideaal om stijlvol en beschermd te hardlopen.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 221,83
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Waterdicht damesjack Helly Hansen Essence

Het waterdichte damesjack van Helly Hansen Essence is het ideale accessoire voor alle vrouwen die van hardlopen houden. Dit jack, ontworpen door Helly Hansen, specialisten in hoogwaardige sportkleding, combineert stijl en functionaliteit om je te vergezellen tijdens al je hardlooprondes, ongeacht de weersomstandigheden.

Dit waterdichte jack is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimale bescherming tegen regen, wind en zelfs sneeuw. De ademende stof voert vocht af en houdt je droog tijdens je training. Bovendien biedt de verstelbare capuchon effectieve bescherming tegen de elementen.

Het waterdichte damesjack Helly Hansen Essence is speciaal ontworpen voor sportieve vrouwen. Het ergonomische ontwerp vormt zich perfect naar de rondingen van het vrouwelijke lichaam voor optimaal comfort en volledige bewegingsvrijheid. Bovendien verbetert de slim fit met je silhouet voor een elegante look look, zelfs tijdens het sporten.

Dit jack is perfect voor hardlopen, maar ook geschikt voor alle buitensportactiviteiten. Of je nu gaat wandelen, fietsen of een andere sport beoefent, je draagt het met stijl en prestaties. De tijdloze zwarte kleur past perfect bij al je sportkleding.

Tot slot heeft de waterdichte damesjas van Helly Hansen Essence praktische zakken met rits om kleine spullen veilig in op te bergen. Dankzij de volledige ritssluiting aan de voorkant en verstelbare manchetten is het jack gemakkelijk aan te trekken en te verstellen. Een must-have voor alle sportsters die droog en warm willen blijven tijdens hun trainingen.

Kortom, de waterdichte jas voor dames Helly Hansen Essence is een must-have voor alle actieve vrouwen met een passie voor sport. Dankzij het elegante ontwerp, de bescherming tegen het weer en het optimale comfort wordt het al snel je bondgenoot bij uitstek voor al je buitensportactiviteiten. Wacht niet langer met het aanschaffen van deze jas van topkwaliteit en trotseer alle weersomstandigheden in stijl!

Extra informatie

Merk Helly Hansen
Fabrikant SKU 53907-584
Kleur oceaan
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene