Damesblouse met lange mouwen Soaked in Luxury Seleena

Damesblouse met lange mouwen Soaked in Luxury Seleena

Beginnend op: € 90,70

€ 72,56

-20%
Vul je garderobe aan met de Soaked in Luxury Seleena blouse, een vrouwelijk, elegant stuk met lange mouwen.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 90,70

€ 72,56

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesblouse met lange mouwen Soaked in Luxury Seleena

De damesblouse met lange mouwen Soaked in Luxury Seleena is een must-have voor de garderobe van elke vrouw. Ontworpen door Soaked in Luxury, een merk dat bekend staat om zijn trendy stukken van hoge kwaliteit, is deze blouse een echte must-have voor elke vrouw.

Deze blouse is gemaakt van een lichte, vloeiende stof en biedt optimaal comfort terwijl hij toch elegant blijft. De lange mouwen voegen een vleugje verfijning toe, perfect voor koelere dagen of herfstavonden.

Het detail dat het verschil maakt? De V-hals, die met het decolleté op een subtiele, vrouwelijke manier accentueert. In combinatie met een broek, rok of zelfs shorts is deze blouse perfect voor elke gelegenheid en elke stijl.

Het tijdloze, elegante ontwerp maakt het een veelzijdig stuk dat zowel op kantoor als 's avonds gedragen kan worden. De neutrale kleur is gemakkelijk te combineren met elke outfit en voegt een vleugje verfijning toe aan elk silhouet.

Deze damesblouse met lange mouwen van Soaked in Luxury Seleena belichaamt perfect de vrouwelijke, moderne stijl van het merk. Hij is ontworpen voor vrouwen die zich zowel elegant als comfortabel willen voelen in hun kleding.

Verwen jezelf met dit tijdloze stuk en voeg een vleugje luxe toe aan je garderobe met de Soaked in Luxury Seleena blouse. Perfect voor alle gelegenheden en al snel een must-have in je garderobe. Aarzel niet langer en laat je verleiden door deze verfijnde en trendy blouse.

Extra informatie

Merk Soaked in Luxury
Fabrikant SKU 30407092-194008
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene