Korte Ragwear Harling

Korte Ragwear Harling

Beginnend op: € 55,45

€ 44,36

-20%
Ontdek de Ragwear Harling shorts, een must-have voor de zomer! Dit product van Ragwear biedt comfort en stijl.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 55,45

€ 44,36

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Korte Ragwear Harling

De Ragwear Harling shorts zijn een must-have voor de zomergarderobe van mannen. Gemaakt door het beroemde merk Ragwear, deze shorts combineren comfort, stijl en ethiek om je een stuk te geven dat zowel modieus als verantwoord is.

Met zijn klassieke, tijdloze ontwerp is deze korte broek perfect voor elke gelegenheid, of het nu een dagje aan zee is of een wandeling door de stad. De korte, ontspannen snit zorgt voor veel bewegingsvrijheid, ideaal voor zomerse activiteiten.

De Ragwear Harling shorts zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen, voelen zacht aan en zijn comfortabel om te dragen. De organische katoenen stof is ademend en milieuvriendelijk, met respect voor de natuur en je huid. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze een praktische keuze zijn voor actieve mannen.

Het merk Ragwear staat bekend om zijn inzet voor ethische en duurzame mode. Door voor deze shorts te kiezen, steun je een verantwoordelijke en ethische aanpak en blijf je op het scherpst van de snede. De zorgvuldige afwerking en subtiele details van deze shorts weerspiegelen de expertise en kwaliteit van het merk.

De Ragwear Harling shorts zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, van tijdloze neutrale kleuren tot felle, zomerse tinten. Je vindt zeker een kleur die bij jouw stijl en persoonlijkheid past.

Of je nu houdt van een casual stijl of meer elegante outfits, deze shorts passen gemakkelijk bij elke look. Combineer ze met een basic T-shirt voor een casual look look, of met een overhemd voor een gekledere look. Je kunt ze ook dragen met sportschoenen voor een sportswear stijl, of met sandalen voor een meer zomerse look look.

Al met al zijn Ragwear Harling shorts een must-have voor de zomer - comfortabel, trendy en ethisch. Voeg ze toe aan je garderobe en geniet de hele zomer van de vele voordelen. Vertrouw op Ragwear voor een look die zowel modern als verantwoord is.

Extra informatie

Merk Ragwear
Fabrikant SKU 2412-50006-2014
Kleur indigo-blauw
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1