Damesjurk Ragwear Sirocco

Damesjurk Ragwear Sirocco

Beginnend op: € 75,61

€ 60,49

-20%
Neem de essentiële stijl van de damesjurk Ragwear Sirocco voor een look die zowel comfortabel als trendy is, getekend Ragwear.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 75,61

€ 60,49

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesjurk Ragwear Sirocco

De damesjurk Ragwear Sirocco is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar comfortabele, trendy kleding. Deze jurk, gemaakt door Ragwear, combineert stijl en kwaliteit perfect om je een unieke en duurzame look te geven.

Deze jurk is gemaakt van hoogwaardige materialen en is niet alleen comfortabel om te dragen, maar ook milieuvriendelijk. Ragwear is namelijk een merk dat zich inzet voor het beschermen van de planeet, het gebruik van ecologisch verantwoorde materialen en het promoten van ethische productie.

Het ontwerp van de jurk Sirocco is zowel eenvoudig als elegant, met zijn rechte snit en knielengte. Hij past bij alle lichaamsvormen en met benadrukt de vrouwelijke vorm. De ronde hals en korte mouwen geven het geheel een vrouwelijke touch.

Deze jurk is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is perfect voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een dagje uit in de stad of een avondje uit met vrienden, hij zal je zeker in stijl vergezellen. Je kunt hem dragen met sandalen voor een casual look of met hakken voor een meer verfijnde look.

De kwaliteit van de afwerking van deze jurk laat niets aan het toeval over. De naden zijn zorgvuldig bewerkt voor een perfecte pasvorm en optimaal comfort. Bovendien voegt het geborduurde Ragwear logo aan de zijkant een vleugje moderniteit en verfijning toe aan het ensemble.

Deze jurk is ook gemakkelijk te onderhouden, machinewasbaar op lage temperatuur en hoeft niet gestreken te worden. Je kunt hem dus zo vaak dragen als je wilt zonder je zorgen te maken over het onderhoud.

Kortom, de damesjurk Ragwear Sirocco is een must-have voor je garderobe. De tijdloze stijl, onberispelijke kwaliteit en betrokkenheid bij het milieu maken het tot een uniek en waardevol product. Mis dit must-have mode-item niet, bestel het nu en trakteer jezelf op een trendy, ecologisch verantwoorde stijl.

Extra informatie

Merk Ragwear
Fabrikant SKU 2411-20053-1010
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1