Korte Project X Paris Seersucker

Korte Project X Paris Seersucker

Beginnend op: € 50,41

€ 40,32

-20%
Ontdek de Project X Paris Seersucker shorts - een vleugje Parijse stijl voor je zomer look, van het modemerk Project X.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 50,41

€ 40,32

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Korte Project X Paris Seersucker

De Project X Paris Seersucker shorts zijn de perfecte aanvulling op je zomergarderobe. Deze shorts zijn ontworpen door het Parijse modelabel Project X Paris en zijn zowel elegant als casual, perfect voor elke gelegenheid. De shorts zijn gemaakt van hoogwaardige seersucker stof en zijn lichtgewicht en ademend, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor warme dagen.

Het ontwerp van de Project X Paris Seersucker shorts is zowel modern als tijdloos. De slanke pasvorm en elastische tailleband zorgen voor een perfecte, comfortabele pasvorm. Dankzij de effen kleur en subtiele details kan deze short gemakkelijk bij elke outfit worden gedragen. Combineer ze met een basic T-shirt voor een casual look of met een overhemd voor een gekledere look.

Deze shorts zijn niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Ze hebben twee zijzakken en een achterzak, ideaal om je kleine benodigdheden in op te bergen als je onderweg bent. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden - gewoon in de machine wassen in koud water en plat leggen om te drogen.

Voeg een vleugje Franse stijl toe aan je garderobe met de Project X Paris Seersucker shorts. Of je nu een dag in de stad doorbrengt of op vakantie gaat, deze shorts zijn je perfecte modepartner. Vertrouw op de kwaliteit en stijl van Project X Paris en trakteer jezelf vandaag nog op deze must-have shorts.

Extra informatie

Merk Project X Paris
Fabrikant SKU 2340031_BGOW
Kleur bgow
Kleur Bruin
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene