Korte Gant Reg Sunfaded

Korte Gant Reg Sunfaded

Beginnend op: € 121,00

€ 90,75

-25%
Ga voor zomerse stijl met de Gant Reg Sunfaded shorts, een must-have van Gant voor een trendy, casual look.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 121,00

€ 90,75

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Korte Gant Reg Sunfaded

- kleur: "Sunfaded

De Gant Reg Sunfaded shorts zijn onmisbaar in de zomergarderobe. Met de bekende merknaam Gant en de trendy kleur Sunfaded is deze short zowel stijlvol als casual.

Deze shorts zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en bieden optimaal comfort en duurzaamheid. De klassieke snit en zachte kleur maken ze een veelzijdige keuze voor alle gelegenheden. Of het nu een dagje naar het strand is of een wandeling door de stad, deze shorts zullen je bondgenoot zijn voor een chique en moderne look.

Het strakke ontwerp van de shorts wordt aangevuld met subtiele details zoals het geborduurde merklogo op de achterzak. Met een elastische tailleband en praktische zakken combineren ze stijl en functionaliteit.

Deze shorts zijn verkrijgbaar in verschillende maten en geschikt voor alle lichaamsvormen. De lichtgewicht, ademende stof houdt je zelfs bij het warmste weer koel.

Voeg een vleugje stijl toe aan je zomergarderobe met de Gant Reg Sunfaded shorts. Het tijdloze ontwerp en de onvergelijkbare kwaliteit maken ze een must-have voor mannen die hun uiterlijk belangrijk vinden. Wacht niet langer, bestel de jouwe nu en zie er de hele zomer geweldig uit op look.

Extra informatie

Merk Gant
Fabrikant SKU 205076-410
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene