Sweatshirt Alpha Industries Essentials RL

Sweatshirt Alpha Industries Essentials RL

Beginnend op: € 90,75

€ 64,50

-29%
Blijf warm met het Essentials RL sweatshirt vanAlpha Industries - de perfecte keuze voor een casual urban stijl met een vleugje streetwear.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 90,75

€ 64,50

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sweatshirt Alpha Industries Essentials RL

Het sweatshirt Alpha Industries Essentials RL is een must-have voor elke casual garderobe. Gemaakt door het gerenommeerde merk Alpha Industries, dat bekend staat om zijn kwaliteitskleding en urban stijl, zal dit sweatshirt je niet teleurstellen.

Dit sweatshirt is ontworpen om zowel comfortabel als stijlvol te zijn en is gemaakt van hoogwaardige materialen die je de hele dag warm en droog houden. Dankzij de relaxte pasvorm en zachte stof voel je je er comfortabel en modieus in.

Het minimalistische en tijdloze ontwerp van het Alpha Industries Essentials RL sweatshirt maakt het een veelzijdige keuze voor alle gelegenheden. Of je het nu draagt voor een ontspannen dag thuis of een avondje uit in de stad, het past bij je stijl en geeft je een casual maar stijlvolle look.

Dit sweatshirt is met zorg gemaakt, is duurzaam en zal de tand des tijds doorstaan. Met het iconische logo vanAlpha Industries op de borst geborduurd, kun je je passie voor dit wereldberoemde merk laten zien terwijl je er toch modieus uitziet.

Of je nu fan bent van het merk Alpha Industries of gewoon op zoek bent naar een kwaliteitssweatshirt om je garderobe mee aan te vullen, het Alpha Industries Essentials RL sweatshirt is een ideale keuze. Dus voeg hem vandaag nog toe aan je collectie!

Extra informatie

Merk Alpha Industries
Fabrikant SKU 146303-679
Kleur vintage zand
Kleur Beige
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene