Zwemshort Speedo Eco Essential

Zwemshort Speedo Eco Essential

Beginnend op: € 29,24

€ 25,88

-11%
Ontdek Speedo Eco Essential zwemshorts, ontworpen door het beroemde zwemmerk voor eco-verantwoordelijke zwemmers. Maak een duurzame keuze.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 29,24

€ 25,88

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Zwemshort Speedo Eco Essential

De Speedo Eco Essential zwemshort is de ideale keuze voor milieubewuste zwemmers. Ontworpen door het bekende zwemmerk Speedo, bieden deze shorts niet alleen optimaal comfort in het water, maar zijn ze ook gemaakt van milieuvriendelijke materialen.

Als zwemmer weet je point hoe belangrijk het is om ons milieu te beschermen. Daarom heeft Speedo deze zwemshorts gemaakt van gerecyclede stoffen, waardoor de ecologische voetafdruk van empreinte kleiner wordt. Bovendien zijn ze voorzien van Endurance+ technologie, die een uitzonderlijke duurzaamheid en weerstand tegen chloor garandeert, zodat je er vele zwemsessies lang plezier van kunt hebben.

De Speedo Eco Essential zwemshort is niet alleen milieuvriendelijk, maar heeft ook een stijlvol, functioneel ontwerp. De elastische tailleband met trekkoord zorgt voor een perfecte pasvorm en in de achterzak met rits kun je kleine spullen veilig opbergen terwijl je zwemt. De lichtgewicht, comfortabele stof biedt optimale bewegingsvrijheid, zodat je je kunt concentreren op je prestaties in het water.

Of je nu een beginnende of ervaren zwemmer bent, de Speedo Eco Essential zwemshort is een geweldige keuze voor je volgende zwemsessie. Ze bieden niet alleen opmerkelijke ondersteuning en duurzaamheid, maar ze laten je ook je steentje bijdragen aan het milieu. Dus ga je gang, kies voor deze eco-verantwoorde zwemshorts en maak een verschil terwijl je geniet van je favoriete sport.

Extra informatie

Merk Speedo
Fabrikant SKU 12433-16133
Kleur grn
Kleur Groen
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene