Sweater met capuchon Jack & Jones Blajake

Sweater met capuchon Jack & Jones Blajake

Beginnend op: € 40,32

€ 32,26

-20%
Blijf warm in stijl met de Jack & Jones Blajake Hoody - een must-have van Jack & Jones.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 40,32

€ 32,26

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sweater met capuchon Jack & Jones Blajake

De Jack & Jones Blajake hoody is een must-have voor alle casual fashion fans. Met zijn moderne ontwerp en wereldberoemde merknaam is dit sweatshirt een stijlvolle aanvulling op je garderobe. Gemaakt door het beroemde merk Jack & Jones, staat deze sweater synoniem voor kwaliteit en stijl.

De hoodie Blajake is gemaakt van hoogwaardige materialen voor optimaal comfort en duurzaamheid. De zacht aanvoelende stof is ideaal voor kille herfst- of winterdagen en houdt je warm terwijl het je een trendy look geeft.

Met een verstelbare capuchon met trekkoord en praktische kangoeroezakken is dit sweatshirt zowel praktisch als veelzijdig. Je kunt het dragen voor een sportieve sessie of voor een ontspannen dag thuis, het is geschikt voor alle gelegenheden.

Het Jack & Jones ontwerp van deze hoody Blajake is zowel minimalistisch als stijlvol. Het iconische geborduurde logo op de borst voegt een subtiel vleugje stijl toe, terwijl de slanke pasvorm hem flatterend maakt voor elk figuur.

Deze Jack & Jones Blajake hoodie is verkrijgbaar in verschillende klassieke kleuren en past perfect bij je persoonlijke stijl. Of je hem nu draagt met een casual jeans of sweatpants, hij geeft je outfit een moderne touch.

Mis de kans niet om deze Jack & Jones Blajake hoody aan je kledingcollectie toe te voegen. Verwen jezelf of een vriend of geliefde. Met zijn perfecte mix van comfort, kwaliteit en stijl is dit sweatshirt zeker een winnaar. Bestel de jouwe nu en maak je in stijl klaar voor de winter!

Extra informatie

Merk Jack & Jones
Fabrikant SKU 12257981-4509815
Kleur zwarte onyx
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek gekapte