Waterdichte jas Joma R-Trail Nature

Waterdichte jas Joma R-Trail Nature

Beginnend op: € 70,16

€ 56,12

-20%

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 70,16

€ 56,12

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Waterdichte jas Joma R-Trail Nature

Jas met geïntegreerde opbergruimte van trail running, herenmodel. Met windbreaker-effect voor bescherming tegen de wind. Ideaal voor hardlopen in de bergen. Laat het weer je niet tegenhouden om kilometers te maken. En nog iets: hij is netjes op te bergen zodat je hem comfortabel kunt dragen en weinig ruimte inneemt.

Hij heeft een volledige ritssluiting en een beschermende patch om schuren tegen de huid te voorkomen. De capuchon heeft een elastische band voor een betere pasvorm, zodat hij niet afzakt en er geen water of wind door kan. Hij heeft ook elastische manchetten. Voor extra waterdichtheid heeft hij een binnenflap aan de rits voor optimale bescherming tegen de elementen.

Er zit ook een compact zakje op de borst waarin je het jack kunt opvouwen en opbergen. Zo kun je hem overal mee naartoe nemen en in je rugzak opbergen.

Dit jack is gemaakt van een zeer lichte stof die je beschermt tegen de kou wanneer je dat het meest nodig hebt. Het doel: dit windjack zo comfortabel mogelijk dragen.

Het heeft ook een reflecterend Joma logo. Dit verhoogt de zichtbaarheid bij weinig licht.

Extra informatie

Merk Joma
Fabrikant SKU 103178.726
Kleur koninklijk
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene