Legging Joma R-Night

Legging Joma R-Night

Beginnend op: € 69,58

€ 55,66

-20%
Verbeter je hardloopprestaties met legging Joma R-Night. 4-way stretch technologie, praktische zak en reflecterende elementen voor veilig hardlopen, zelfs 's nachts!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 69,58

€ 55,66

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Legging Joma R-Night

Legging van running voor heren. Deze technische legging van running is ideaal voor zowel trainingen als wedstrijden. Een echte aanrader voor hardlopen in de stad, dankzij de reflecterende elementen op de rug. Hij is elastisch, licht en biedt uitstekende bewegingsvrijheid.

De elastische tailleband past zich aan je lichaamsvorm aan, houdt het kledingstuk op zijn plaats om afzakken te voorkomen en kan worden aangepast met de ronde trekkoorden aan de binnenkant. In het lendengedeelte zit een praktische achterzak met rits om essentiële spullen veilig op te bergen. Handig om persoonlijke spullen zoals mobiele telefoons, sleutels of koptelefoons in mee te nemen op een plek waar ze niet in de weg zitten. De naden zijn ook ontworpen met het Flatlock Flatlock naadsysteem, dat schuren voorkomt zodat je onaangename gewaarwordingen op de huid kunt vermijden. Geoptimaliseerd comfort.

Deze legging is gemaakt van ergonomische 4-way stretchstof die in alle richtingen meerekt voor maximale bewegingsvrijheid. Het resultaat is een aanzienlijke toename in staplengte. Het is ook ademend, waardoor transpiratie wordt afgevoerd. Je huid blijft dus altijd koel en droog.

Zoals hierboven vermeld, is deze legging bijzonder praktisch voor hardlopen in het donker. De reflecterende strips aan de onderkant en op de naden vergroten de zichtbaarheid van de loper van achteren in situaties met weinig licht. Zo kun je veilig sporten. Het logo op de voorkant is ook reflecterend.

Extra informatie

Merk Joma
Fabrikant SKU 103176.150
Kleur antracita
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene