Vrouwenbeha Triumph Amourette 300 WHP

Vrouwenbeha Triumph Amourette 300 WHP
Beginnend op: € 63,88
Ontdek vrouwelijkheid en ultiem comfort met de Triumph Amourette 300 WHP bh, een must voor elke vrouw.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 63,88
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenbeha Triumph Amourette 300 WHP

De Triumph Amourette 300 WHP damesbeha is de perfecte keuze voor vrouwen die zowel comfort als sensualiteit willen. Met zijn elegante, vrouwelijke ontwerp is deze bh ontworpen om je figuur te verbeteren en je mooi en zelfverzekerd te laten voelen.

Deze bh is gemaakt door het beroemde merk Triumph en staat synoniem voor kwaliteit en vakmanschap. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige lingerieproducten die comfort, stijl en duurzaamheid combineren. Met de Amourette 300 WHP bh kun je er zeker van zijn dat je een duurzame kwaliteitsaankoop doet.

Deze bh is speciaal ontworpen voor vrouwen en is verkrijgbaar in een groot aantal maten voor alle lichaamsvormen. De pasvorm is ook aangepast om optimale ondersteuning te bieden en toch de hele dag comfortabel te blijven. Verstelbare schouderbandjes en een klittenbandsluiting op de rug maken een persoonlijke pasvorm mogelijk voor comfort op maat.

Het ontwerp van de Amourette 300 WHP bh is zowel elegant als verleidelijk. Hij is gemaakt van delicaat kant en zachte stof en biedt een verfijnde en sensuele look. Het kant voegt een vrouwelijk en romantisch tintje toe terwijl de zachte stof je huid omhult in absoluut comfort.

Of je hem nu draagt onder een t-shirt of een laag uitgesneden jurk, de Amourette 300 WHP bh is perfect voor alle gelegenheden. Je kunt hem elke dag dragen voor optimaal comfort of voor een speciale avond om een vleugje verleiding aan je outfit toe te voegen.

Offer comfort niet op voor stijl, met de Triumph Amourette 300 WHP dames bh kan het allebei. Dus voeg deze prachtige bh nu toe aan je lingeriecollectie. Je zult er geen spijt van krijgen.

Extra informatie

Merk Triumph
Fabrikant SKU 10166798-1196
Kleur oranje hoogtepunt
Kleur Oranje
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene