Vrouwenbeha Triumph Amourette 300 W

Vrouwenbeha Triumph Amourette 300 W
Beginnend op: € 60,49
Verwen jezelf met comfort en elegantie met de Triumph Amourette 300 W bh - een must-have voor elke vrouw.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 60,49
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenbeha Triumph Amourette 300 W

De Triumph Amourette 300 W bh is de perfecte keuze voor alle vrouwen die op zoek zijn naar optimaal comfort en ondersteuning. Gemaakt door het beroemde merk Triumph, is deze bh een must-have voor dameslingerie.

Met zijn elegante design en hoogwaardige afwerking zal deze bh je buste verbeteren en tegelijkertijd een onberispelijke ondersteuning bieden. De klassieke, tijdloze vorm past bij alle lichaamsvormen en past perfect bij je silhouet.

De Triumph Amourette 300 W bh is gemaakt van zachte, delicate materialen en is comfortabel om de hele dag te dragen. Door de lichte, ademende stof voel je je licht en comfortabel, zelfs op de warmste dagen.

Dankzij de verstelbare bandjes en de haak-en-oogsluiting op de rug past deze bh zich perfect aan je lichaam aan voor optimaal comfort. Bovendien accentueert de natuurlijke snit je rondingen op subtiele wijze en biedt hij de hele dag door stevige, comfortabele ondersteuning.

De Triumph Amourette 300 W bh is een echte bondgenoot voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een bh die zowel elegant als functioneel is. Voor een speciale gelegenheid of om elke dag te dragen, deze bh is de ideale keuze voor een vrouwelijke en verfijnde look.

Laat je lingerie geen detail zijn, kies voor de Triumph Amourette 300 W damesbeha en trakteer jezelf op maximaal comfort en een onweerstaanbare stijl. Vertrouw op de kwaliteit en expertise van Triumph om je borsten te verbeteren en voel je mooi en zelfverzekerd in elke situatie.

Extra informatie

Merk Triumph
Fabrikant SKU 10166797-1196
Kleur oranje hoogtepunt
Kleur Oranje
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene