Vrouwenbeha Triumph Triaction Extreme Lite N

Vrouwenbeha Triumph Triaction Extreme Lite N

Beginnend op: € 60,49

€ 48,39

-20%
Kies voor de Triumph Triaction Extreme Lite N sportbeha, die functionaliteit en elegantie combineert voor absoluut comfort tijdens je trainingen.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 60,49

€ 48,39

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenbeha Triumph Triaction Extreme Lite N

De Triumph Triaction Extreme Lite N damesbeha van Triumph is ontworpen om uitzonderlijke ondersteuning en comfort te bieden tijdens het sporten. Het is de perfecte mix van stijl en functie, zodat je vrij kunt bewegen.

Deze bh is gemaakt van hoogwaardige materialen en is licht en ademend, waardoor hij ideaal is voor intensieve trainingssessies. De zachte, rekbare stof vormt zich perfect naar de vorm van je lichaam en behoudt een stevige pasvorm om ongewenste bewegingen te verminderen.

De Triumph Triaction Extreme Lite N damesbeha is speciaal ontworpen voor actieve vrouwen en biedt optimale ondersteuning zonder afbreuk te doen aan comfort. Hij heeft voorgevormde en gewatteerde cups voor extra ondersteuning en een flatterende vorm. Bovendien zorgen de verstelbare bandjes en de zwemmersrug voor een aangepaste, comfortabele pasvorm voor alle lichaamsvormen.

Deze bh is ook voorzien van de innovatieve Triaction-technologie, die multidirectionele ondersteuning biedt voor een optimale pasvorm tijdens activiteiten met veel impact. Hij is ook voorzien van Quick Dry-technologie om vocht snel af te voeren en je droog te houden tijdens je training.

De Triumph Triaction Extreme Lite N damesbeha is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle vrouwen en is de perfecte keuze voor veeleisende sportsters. Of je nu aan running, yoga of een andere activiteit doet, deze bh zal je vergezellen in stijl en prestaties.

Kortom, de Triumph Triaction Extreme Lite N damesbeha is een essentiële keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar optimale ondersteuning en absoluut comfort tijdens hun sportsessies. Wacht niet langer, verwen jezelf met deze bh en geniet vol vertrouwen en elegantie van je sportactiviteiten.

Extra informatie

Merk Triumph
Fabrikant SKU 10163839-0004
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene