Dameskleding

Al het materiaal dat u nodig hebt voor het hardlopen is in een paar klikken beschikbaar in onze catalogus. Shirts en t-shirts, shorts en thigh-highs, broeken en leggings, sweatshirts, jassen en windjacks, bh's, sokken en ondergoed, compressie... Sportisgood heeft de beste dameskleding geselecteerd om comfortabel te kunnen hardlopen.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Dameskleding en hardloopaccessoires: alles voor hardlopen

Kwaliteitsuitrusting is essentieel om optimaal van het hardlopen te genieten. Sportisgood biedt je een ruime keuze aandameskleding en accessoires voor het hardlopen, zodat je goed uitgerust bent. Stel je hardloopoutfit samen met de grootste merken: Asics, Adidas, Nike, Gore, Joma, Errea, Reebok...

Technische kleding voor betere prestaties

Net als elke andere sportactiviteit vereist hardlopen de juiste uitrusting. Door kleding te kiezen die speciaal voor hardlopen is ontworpen, krijgt u het comfort dat u nodig hebt om uw prestaties te verbeteren. Voor een optimale ervaring richt u zich op producten van technische materialen. Kies dameskleding van ademende, zweetafvoerende stof. Een broek met prestatiegerichte componenten zoals Gore-Tex biedt u doeltreffende bescherming tegen het weer. Als je alleen voor het comfort gaat, kun je kiezen voor een loszittend pak dat bewegingsvrijheid biedt. Als u regelmatig traint om efficiënter te zijn, kies dan voor meer getailleerde outfits om schuren te beperken.

Hardloopkleding voor alle omstandigheden

Het kiezen van de juiste hardloopkleding is essentieel om de prestaties te verbeteren en met vertrouwen te kunnen hardlopen. Om doeltreffend te zijn moet het aangepast zijn aan de weersomstandigheden en uw activiteit.

Hardlopen bij warm weer

Bij zonnig weer is het altijd een goed idee om lichte kleding te kiezen waarin u zich vrij kunt bewegen. Om het onaangename gevoel veroorzaakt door transpiratie te voorkomen, kiest u voor comfortabele en ademendekleding . Katoen moet worden vermeden omdat het vocht vasthoudt. Een jersey of T-shirt met ademend gaas is een uitstekende keuze voor een betere ventilatie. Als broekje kunt u kiezen voor een korte broek voor het comfort, of een korte broek voor de luchtigheid. Hardloopkleding zondernaden wordt aanbevolen om ongemak of letsel door schuren te voorkomen.

Hardlopen bij koud weer

Bij koud weer is het raadzaam verschillende lagen kleding te dragen, afhankelijk van de temperatuur. Voor de bovenkant kunt u een ademend T-shirt, een tweede isolerendT-shirt met lange mouwen en een warm, ademend jack gebruiken. Om uw lichaam warm te houden, draagt u een muts en handschoenen met een goed geventileerde binnenkant als u dat nodig vindt. Voor het onderlichaam zijnhardloopleggings of leggings ideaal . Deze kledingstukken beschermen u niet alleen tegen de kou, maar bieden ookuitstekende ondersteuning en vertragen spiervermoeidheid .

Hardlopen in winderig of regenachtig weer

Een hardloopjack is een onmisbare uitrusting om in goede omstandigheden te kunnen hardlopen als het slecht weer wordt. Een jas van een ademende, waterafstotendetechnische stof beschermt u tegen lichte regen en houdt u droog . Bij regen moet u een waterdicht jack gebruiken, zoals Gore-Tex of Pertex Shield. Deze technologieën maken gebruik van een membraan dat ademend, waterdicht en duurzaam is. En als u tijdens uw uitstapjes de wind moet trotseren, kies dan voor een windjack datbescherming en ademend vermogen combineert om u warm te houden.

Hoogwaardig hardloopondergoed voor dames

De keuze van het ondergoed voor hardlopen is heel belangrijk om je comfortabel te voelen tijdens je loopjes. De grootte is een essentiële parameter die niet mag worden verwaarloosd. Zorg ervoor dat u een model kiest dat perfect past en geen ongemak veroorzaakt tijdens het sporten. Omdat hardlopen een high impact sport is, is het belangrijk bh's te kiezen die je borst beschermen. Kies een product datuitstekende ondersteuning biedt om uw vrouwelijke attributen te beschermen tegen de elementen. Beha's voor hardlopen hebben versterkingen op belangrijke plaatsen om beweging van de borst te beperken.

Alle accessoires voor een goede hardloopoutfit

Voor optimaal comfort moet u investeren in een uitrusting die speciaal voor hardlopen is ontwikkeld. Hardloopsokken helpen je droog te lopen en blaren te voorkomen dankzij de technische materialen en het naadloze ontwerp .Compressies, of het nu mouwen of manchetten zijn, zijn zeer nuttig voor het verminderen van spiertrillingen en het verminderen van pijn. Accessoires zoals petten, mutsen, handschoenen en chokers bieden de bescherming die je nodig hebt om in weer en wind te trainen. Kies altijd ademende stijlen die zweet afvoeren en snel drogen.