Al onze producten Lifestyle: Sneakers, sportschoenen, broeken, jurken voor heren, dames en kinderen

Bevestig uw levensstijl met lifestyleproducten van hoge kwaliteit van toonaangevende merken: Jack & Jones, Urban Classics, Wrangler, Carhartt, The North Face, Adidas Originals, Reebok Classics, Puma. Vind een breed scala aan sneakers, t-shirts en sweatshirts voor mannen, vrouwen en kinderen en accessoires die comfort en stijl combineren.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een breed assortiment lifestyle kleding en accessoires voor elke levensstijl

Heb je stijlvolle nieuwe kleren nodig om je look te personaliseren? Wil je je sneakercollectie uitbreiden? Op zoek naar trendy accessoires om je outfit compleet te maken? Dan kun je bij sportisgood terecht voor de laatste trends en musthaves!

Kleding van topkwaliteit om uw eigen individuele look te creëren, allemaal tegen de beste prijzen.

Wilt u investeren in trendy lifestyle-items om een look te creëren die bij uw stijl past? Onze selectie is voor wie op zoek is naar kwaliteit, originaliteit en een ontwerp dat even comfortabel als praktisch is. T-shirts, sweatshirts, broeken, jeans, chino's, parka's, donsjacks, jassen, k-way's... Geniet van een breed assortiment kleding met karakter voor mannen, vrouwen en kinderen tegen een slimme prijs.

Of je nu trendy kleding nodig hebt voor alledaags gebruik of voor buitenactiviteiten, wij hebben alles wat je nodig hebt om aan je levensstijl en sportwensen te voldoen. Verken onze uitgebreide catalogus om de essentiële stukken te vinden voor uw sportkleding of streetwear look.

T-shirts met originele prints van Mister Tee zijn perfect om je tijdens zonnige dagen koel te kleden. Bij koeler weer zijn Urban Classics hoodies een geweldig alternatief vanwege hun stijlvolle en comfortabele ontwerp. Als het op broekjes aankomt, zult u keuze te over hebben. Een veelzijdige denim broek is een tijdloze basic die bij alle stijlen past: vintage, casual... Voor een casual look kunt u kiezen voor een cargostijl in twill of een zachte katoenen joggingbroek met geribde enkels. Het beroemde merk Jack and Jones is in dit opzicht een grote bondgenoot.

De meest trendysneakers tegen lage prijzen

De geschiedenis van sneakers

Wist je dat de geschiedenis van sneakers teruggaat tot begin 1900? Deze sportschoenen zoals wij ze nu kennen zijn ontstaan tijdens de creatie van rubberen zolen. Het was in die tijd dat Keds en Converse de eerste schoenen ontwierpen met flexibele zolen en een bovenwerk van canvas. Oorspronkelijk ontworpen voor sportief gebruik, werden sneakers later aangepast voor dagelijks gebruik. Deze paren worden door een breed publiek gewaardeerd om hun comfort en stijl. Tegenwoordig zijn ze een modeverschijnsel geworden dat zeer populair is bij jong en oud. Een favoriet onder streetwear en sportswear fans...

De meest stijlvolle modellen

Sportief, vintage, trendy, casual... Welke look u ook wilt aannemen, er is een ruime keuze aan heren- en damessneakers beschikbaar om uw outfit te perfectioneren. Een tijdloze klassieker als deAdidas Originals Superstar heeft het voordeel dat hij zich aan alle stijlen aanpast. Dit vlaggenschip van het merk met drie strepen is een favoriet van zowel oude als nieuwe generaties. De populaire Stan Smith is ook geen partij voor andere sneakers. Als je een modieuzer paar zoekt, kijk dan eens bij Nike. DeAir Zoom Hyperace van het merk met de swoosh is een van de populairste sneakers. Dankzij het moderne ontwerp en het innovatieve dempingssysteem bieden deze sportschoenen veel comfort, zowel voor sportactiviteiten als voor dagelijks gebruik. De populairste sneakermerken zoals Puma, Saucony, Reebok Classics, New Balance en andere zijn ook te vinden op sportisgood. In onze catalogus vindt u ongetwijfeld het paar dat het beste bij uw smaak past.

Accessoires om uw outfit in stijl af te maken

Om uw look tegen de beste prijs compleet te maken, heeft u zeker verschillende accessoires nodig zoals petten, hoeden of zelfs tassen. Wij hebben een breed scala aan lifestyleproducten waarmee u aan uw stijl kunt werken, zodat u aan de top van de trend staat.

Heb je een tas nodig die zowel functioneel als trendy is? Als je een voorliefde hebt voor rugzakken, vind je bij Eastpack een ruime keuze. De tassen van het merk werden oorspronkelijk ontworpen voor het Amerikaanse leger (GI's) en zijn nu erg populair bij jongeren. De Eastpack-collectie omvat ook sling bags en fanny packs voor wie zijn uitrusting graag draagt.

Voor de koudere seizoenen kunt u uw outfit compleet maken met een warme en comfortabele muts van bijvoorbeeld North Face.Handschoenen zijn ook zeer nuttig voor een doeltreffende bescherming tegen de kou. De door Urban Classics aangeboden modellen zijn ontworpen met een ademende stof en zorgen voor een perfecte isolatie.

Wat hoofddeksels betreft, zijn petten en snapbacks (met plat vizier) een must voor een straat-, sport- of trendy look. New Era , bijvoorbeeld, biedt een breed scala aan petten en snapbacks, waaronder de beroemde NY Yankees.