Complete beschermingsset TSG Basic

Complete beschermingsset TSG Basic

Beginnend op: € 70,53

€ 47,06

-33%
Bescherm jezelf off-road met de complete TSG Basic kit voor mountainbikes, ontworpen door het beroemde merk TSG. Geniet van optimale bescherming.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 70,53

€ 47,06

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Complete beschermingsset TSG Basic

De TSG Basic complete beschermingsset is een must-have voor iedereen met een passie voor mountainbiken. Ontworpen door het gerenommeerde merk TSG, biedt deze set complete bescherming voor veilig rijden.

De kit bestaat uit een helm, kniebeschermers en elleboogbeschermers en biedt essentiële bescherming voor de meest gevoelige delen van het lichaam tijdens het mountainbiken. De helm heeft een harde schaal van polycarbonaat voor optimale schokbestendigheid, plus EPS-schuim voor extra comfort. De knie- en elleboogbeschermers hebben ook een harde polyethyleen schaal voor effectieve gewrichtsbescherming.

TSG staat bekend om de kwaliteit van zijn producten en deze set is daarop geen uitzondering. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om lang mee te gaan en de meest extreme omstandigheden te weerstaan. Bovendien past het ergonomische ontwerp zich perfect aan de lichaamsvorm van elke gebruiker aan voor optimaal comfort.

Of je nu een doorgewinterde rijder of een beginner bent, deze complete beschermingsset zal je vergezellen tijdens al je mountainbike uitstapjes. Hiermee kun je in alle vertrouwen en veiligheid je grenzen verleggen. Met deze kit kun je je volledig concentreren op het rijden zonder je zorgen te hoeven maken over je bescherming.

Kortom, de TSG Basic complete beschermingsset is een essentiële investering voor alle mountainbikeliefhebbers. Dankzij de superieure kwaliteit, het ergonomische ontwerp en de volledige bescherming kun je met een gerust hart genieten van je passie. Wacht dus niet langer, koop nu je TSG Basic beschermingsset en ga vol vertrouwen op avontuur.

Extra informatie

Merk TSG
Fabrikant SKU 76027-
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Basic

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten