Kinder-T-shirt Puma ESS+ Mid 90s Graphic

Kinder-T-shirt Puma ESS+ Mid 90s Graphic

Beginnend op: € 23,19

€ 22,86

Vrolijk de stijl van je kind op met het Puma ESS+ Mid 90s Graphic T-shirt, ontworpen voor junioren op look.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 23,19

€ 22,86

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kinder-T-shirt Puma ESS+ Mid 90s Graphic

Het Puma ESS+ Mid 90s Graphic kinder-T-shirt is een must-have voor tous jonge fans van sportkleding. Dit T-shirt van het beroemde merk Puma combineert de retrostijl van de jaren 90 perfect met de laatste modetrends.

Dit T-shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimaal comfort en duurzaamheid. Het is ideaal voor actieve kinderen die graag bewegen. Of je nu in het park speelt, sport of gewoon thuis ontspant, dit T-shirt is de perfecte keuze.

Het unieke ontwerp van dit Puma t-shirt is geïnspireerd op de jaren 90, met een kleurrijke grafische print die teruggrijpt naar het tijdperk van sportschoenen en oversized kleding. Je kind zal trots zijn om zo'n trendy en origineel kledingstuk te dragen.

Dit T-shirt is verkrijgbaar in maat junior en is geschikt voor kinderen van 8 tot 14 jaar. Het heeft ook korte mouwen en een ronde hals voor een casual, moderne look. Dit t-shirt is gemakkelijk te dragen en past bij elke gelegenheid.

Of je kind nu een sportfan is of gewoon een fashionista, dit T-shirt is een must-have voor hun garderobe. Het kan gedragen worden met shorts, jeans of zelfs een rok voor een veelzijdige en trendy look.

Mis de kans niet om je kind het allerbeste in stijl en comfort te geven met het Puma ESS+ Mid 90s Graphic kinder-T-shirt. Bestel het nu en laat je kind aan de top van de mode staan!

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 680295-20
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1