Joggingpak voor kinderen Puma Neymar JR Creativity

Joggingpak voor kinderen Puma Neymar JR Creativity

Beginnend op: € 55,46

€ 35,72

-36%
Geef je kind het ultieme comfort met de jogging Puma Neymar JR Creativity Training Pants Jr. Ideaal voor jonge voetbalfans.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 55,46

€ 35,72

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Joggingpak voor kinderen Puma Neymar JR Creativity

Kies voor het beste met de jogging kinder Puma Neymar JR Creativity Trainingsbroek Jr. Deze broek van het prestigieuze merk Puma is speciaal ontworpen voor jonge sporters met een passie voor voetbal. Deze jogging broek is gemaakt van materialen van topkwaliteit en combineert comfort en prestaties om de trainingen van je kind te ondersteunen.

Het moderne, elegante ontwerp van deze jogging is een eerbetoon aan de voetbalster Neymar JR, met subtiele elementen die doen denken aan zijn unieke stijl. Je kind zal trots zijn om het Puma logo en nom van zijn idool te dragen tijdens de training.

Deze jogging is ontworpen voor junioren en heeft een slanke pasvorm die het silhouet benadrukt en volledige bewegingsvrijheid garandeert. Dankzij de ademende stof en vochtafvoerende technologie blijft je kind droog en comfortabel, zelfs tijdens de meest intensieve trainingen.

Of je nu voetbalt in teamverband of zelfstandig traint, deze jogging Puma is de ideale metgezel van je kind. Met zijn functionele, trendy ontwerp kan hij ook worden gedragen als je je ontspant buiten het voetbalveld.

Kies voor kwaliteit en comfort voor je kind met de jogging kinder trainingsbroek Puma Neymar JR Creativity Jr. Geef ze de kans om te trainen als een echte champion met de steun van Puma, het sportmerk dat de voorkeur geniet van professionals. Bestel nu en laat je kind schitteren op het veld met stijl en zelfvertrouwen.

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 658957-13
Kleur groene
Kleur Groen
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior