Hoodie Charlotte Hornets NBA

Hoodie Charlotte Hornets NBA

Beginnend op: € 70,58

€ 52,72

-25%
Ervaar de authentieke stijl van Charlotte Hornets met onze hoodie New Era NBA. Een must-have voor fans van de franchise.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 70,58

€ 52,72

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoodie Charlotte Hornets NBA

De Charlotte Hornets NBA hoodie van New Era is een must-have voor elke fan van basketbal en het NBA team, Charlotte Hornets.

Deze hoodie van hoge kwaliteit is gemaakt van comfortabele, duurzame materialen voor optimaal comfort. Hij is voorzien van het iconische Hornets logo op de voorkant, waarmee je trots je steun voor het team laat zien.

Met zijn verstelbare capuchon en handige kangoeroezakken is dit sweatshirt zowel stijlvol als praktisch. Of je hem nu draagt naar een wedstrijd of in het dagelijks leven, hij voegt een vleugje stijl toe aan je outfit.

De hoody Charlotte Hornets NBA is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle fans. Of je nu een man of een vrouw bent, je kunt je liefde voor het Hornets team laten zien met dit kwaliteitssweatshirt.

Draag hem naar een wedstrijd om je favoriete team aan te moedigen of gewoon om je passie voor basketbal te laten zien. Met deze hoodie ben je klaar voor elke gelegenheid.

Dus wacht niet langer, koop nu de Charlotte Hornets NBA hoodie van New Era en laat iedereen je toewijding aan je favoriete team zien. Het is de perfecte keuze voor elke echte Charlotte Hornets fan.

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60505427
Kleur lichtgrijs
Kleur Grijs
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Charlotte Hornets
Karakteristiek gekapte