Oversized T-shirt Los Angeles Dodgers MLB World Series

Oversized T-shirt Los Angeles Dodgers MLB World Series

Beginnend op: € 40,33

€ 33,24

-18%
Bekijk het oversized Los Angeles Dodgers MLB World Series T-shirt van New Era voor een trendy look in teamkleuren.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 40,33

€ 33,24

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Oversized T-shirt Los Angeles Dodgers MLB World Series

Het Los Angeles Dodgers MLB World Series oversized T-shirt van New Era is de perfecte keuze voor elke fan van Dodgers van Los Angeles. Dit moderne T-shirt toont trots het iconische logo van het team, een symbool van hun succes in de Major League Baseball World Series.

Dit T-shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel comfortabel als duurzaam. De oversized snit geeft het een casual, on-trend stijl, ideaal voor zonnige dagen in het stadion of om thuis naar een wedstrijd te kijken.

Of je nu al lang fan bent van Dodgers of gewoon een vleugje sportieve stijl aan je garderobe wilt toevoegen, dit T-shirt is een must-have. Het strakke, stijlvolle ontwerp maakt het ook een veelzijdige keuze, die kan worden gedragen met jeans en sportschoenen voor een casual look of met een blazer voor een gekleder look.

Met het Los Angeles Dodgers MLB World Series oversized T-shirt van New Era kun je je steun betuigen aan je favoriete team en tegelijkertijd in de mode blijven. Dus voeg deze must-have vandaag nog toe aan je sportkledingcollectie!

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60502659
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Los Angeles Dodgers