Sokken Balega Blister Resist Quarter

Sokken Balega Blister Resist Quarter
Beginnend op: € 18,05
Standaard Franse maten
Beginnend op: € 18,05
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sokken Balega Blister Resist Quarter

Een perfecte mix van natuur en technologie, Blister Resist Quarter sokken combineren mohair en Drynamix vezels om de voeten koel en droog te houden tijdens de activiteit. Drynamix voert vocht af van de huid, terwijl mohair vocht vasthoudt, zodat de voeten warm blijven in de winter en koel in de zomer. De Blister Resist sokken zijn getest tijdens wedstrijden en hebben een naadloze, met de hand verbonden teen om schuren aan de bovenkant van de voet te voorkomen voor maximaal comfort. De extra diepe hielzak zorgt voor een goede pasvorm en de verbeterde elastische constructie zorgt voor extra antislip beveiliging om te voorkomen dat de sok langs de voet glijdt tijdens fysieke activiteit.

  • Voorkomt dat er vuil in de sok komt en zorgt voor extra veiligheid en comfort dankzij de verbeterde elastische constructie van de bovenkant van de sok.
  • Elimineert het risico op schurende blaren.
  • Houdt de voeten koel en droog met een ideale combinatie van mohair en onze vochtafvoerende Drynamix vezels, plus speciaal geconstrueerde en versterkte microvezel mesh ventilatiepanelen.
  • Maximaliseert het comfort met naadloze handgeschakelde tenen, versterkte steunband en brede steunband.
  • Biedt extra slipweerstand door verbeterde elastische constructie.
  • Garandeert een perfecte pasvorm dankzij een extra diepe hielpocket.

Extra informatie

Merk Balega
Fabrikant SKU 302302-302303
Kleur roze/wildbes
Kleur Roos
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Quarter