Zwart T-shirt voor kinderen Le Coq Sportif N°1

Zwart T-shirt voor kinderen Le Coq Sportif N°1
Beginnend op: € 22,18
Het monochrome kinder-T-shirt van Le Coq Sportif N°1: de kwaliteitskeuze voor jonge atleten, getekend door het beroemde Franse merk.

Niet op voorraad

Beschrijving

Zwart T-shirt voor kinderen Le Coq Sportif N°1

Het monochrome T-shirt voor kinderen Le Coq Sportif N°1 is perfect voor jonge sportfans. Dit T-shirt is afkomstig van het beroemde Franse merk Le Coq Sportif, dat bekend staat om zijn kwaliteitsproducten en tijdloze stijl. Dit t-shirt is speciaal ontworpen voor kinderen en is ideaal voor sportieve activiteiten of voor casual look dagelijkse kleding.

Het monochrome ontwerp van het T-shirt is zowel eenvoudig als stijlvol, met het iconische Le Coq Sportif-logo groot afgedrukt op de voorkant. Het T-shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zacht en comfortabel voor de tere kinderhuid. Bovendien past de slanke pasvorm zich perfect aan de lichaamsvormen van kinderen aan, zodat ze veel bewegingsvrijheid hebben.

Dit T-shirt van Le Coq Sportif is een must-have voor alle jonge sportfans. Of ze nu voetballen, basketballenball of fietsen, dit T-shirt is de ideale metgezel voor alle activiteiten. Bovendien kan het ook gedragen worden als een alledaags casual item en voegt het een trendy en moderne look look toe aan elke outfit.

Als ouder kun je erop vertrouwen dat Le Coq Sportif kwaliteitskleding voor je kinderen levert. Met meer dan 100 jaar ervaring in de sportindustrie is Le Coq Sportif een vertrouwd en geliefd merk bij gezinnen over de hele wereld.

Geef je kind het allerbeste op het gebied van sport en mode met het Le Coq Sportif N°1 T-shirt in één kleur voor kinderen. Dit T-shirt is verkrijgbaar in maat junior en is de perfecte keuze voor kinderen van 8 tot 14 jaar. Voeg het vandaag nog toe aan hun garderobe en zie ze schitteren op het veld of op straat met stijl en flair. Leef sport met Le Coq Sportif!

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2321515
Kleur blacklight
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior