Racket Victor Auraspeed Light Fighter 40 D

Racket Victor Auraspeed Light Fighter 40 D

€ 119,99

€ 116,45

Domineer het spel met het Victor Auraspeed Light Fighter 40 D racket, licht en krachtig dankzij de FRS, New Ultralight Frame en Catapult technologieën Structure.

Niet op voorraad

Beschrijving

Racket Victor Auraspeed Light Fighter 40 D

De rackets uit de Light Fighter-serie zijn gemaakt van topkwaliteit carbon, waardoor ze licht en wendbaar zijn. Deze zeer speciale rackets bieden uitzonderlijke controle en onvergelijkbaar speelplezier vanaf het eerste schot.

Durf de lichtheid van het Victor Auraspeed Light Fighter 40 D racket uit te proberen en blijf je tegenstanders altijd een stap voor. Zwart, rood en wit, dit racket weegt slechts 72 gram zonder bespanning voor een bovengemiddelde responsiviteit en wendbaarheid. Uitgerust met een stijve shaft en hoofdbalans is dit frame ook krachtig en aanvallend, essentiële troeven om te winnen.

Naast grafiet van topkwaliteit is dit racket voorzien van het FRS-proces en het nauwgezette werk aan koolstofvezel. Het grote voordeel van Auraspeed Light Fighter 40 D is het lichte gewicht, dankzij het New Ultralight Frame. Dit proces is exclusief ontwikkeld voor 6U interval sneeuwschoenen (70-74g onbesnaard) en vermindert het gewicht van het structure sneeuwschoenhoofd, terwijl het een uitstekende weerstand behoudt voor maximale snelheid.

De Power-geometrie Box wordt aangevuld door de Catapult Structure technologie in het frame, die de kracht van je slagen vergroot. Deze racketkopvorm verhoogt de stabiliteit van het racket tijdens je slagen voor verbeterde precisie en efficiëntie. De combinatie van deze twee processen geeft je een ideale veelzijdigheid.

Extreem responsief, licht en precies, dit Victor racket is perfect voor badmintonspelers die de druk op hun tegenstander willen houden.

Extra informatie

Merk Victor
Fabrikant SKU 200007
Kleur rood/zwart
Kleur Rood
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten