Damessandalen Buffalo Aspha Jane 2 - Vegan Box

Damessandalen Buffalo Aspha Jane 2 - Vegan Box

Beginnend op: € 131,08

€ 104,87

-20%
Kies voor een trendy stijl met de Jane 2 Vegan sandalen Box van Buffalo, voor ethische, vrouwelijke mode.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 131,08

€ 104,87

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damessandalen Buffalo Aspha Jane 2 - Vegan Box

Ontdek de Buffalo Aspha Jane 2 - Vegan Box damessandalen, een stijlvolle, milieuvriendelijke keuze voor je zomergarderobe. Deze sandalen zijn gemaakt door Buffalo, een merk dat bekend staat om zijn inzet voor duurzame mode, en combineren stijl met milieubewustzijn.

Het minimalistische ontwerp van deze sandalen maakt ze tot een veelzijdig model, perfect voor elke gelegenheid. De tijdloze zwarte kleur past bij elke outfit, van casual jeans tot zomerjurkjes.

Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor vrouwen, met een snit die is aangepast aan de vorm van vrouwenvoeten. Ze zijn comfortabel en licht, zodat je ze de hele dag kunt dragen zonder moe te worden.

Maar wat deze sandalen nog specialer maakt, is hun veganistische samenstelling. Het merk Buffalo heeft ervoor gekozen om alleen milieuvriendelijke materialen te gebruiken bij de productie van haar schoenen. Je kunt dus genieten van comfort en kwaliteit zonder je ethische waarden in gevaar te brengen.

Deze sandalen zijn niet alleen eco-verantwoord, maar ook erg praktisch. De rubberen zolen bieden optimale grip en zijn slijtvast, zodat je veilig op alle soorten ondergrond kunt lopen. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken, waardoor ze een ideale keuze zijn voor dagen op het strand of in de stad.

Verwen jezelf met Buffalo Aspha Jane 2 - Vegan Box damessandalen en voeg een vleugje stijl en eco-bewustzijn toe aan je schoenencollectie. Je zult geen spijt krijgen van deze aankoop, die mode, comfort en respect voor het milieu combineert. Draag je steentje bij aan de planeet en blijf tegelijkertijd stijlvol en trendy met deze unieke sandalen.

Extra informatie

Merk Buffalo
Fabrikant SKU 1622470
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene